Διαγωνισμοί- EΛΗΞΕ- Κερδίστε τα νέα συμπληρώματα μελιού και πρόπολης Macrovita

– EΛΗΞΕ- Κερδίστε τα νέα συμπληρώματα μελιού και πρόπολης Macrovita

Φροντίδα από τη Φύση αποκλειστικά στα Φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα Βιολογικών Προϊόντων

Η σειρά Μελισσοθεραπείας (Apitherapy) της MACROVITA που αποτελείται από φρέσκο βασιλικό πολτό, γύρη και μέλι, περιλαμβάνει και το εξαιρετικό προϊόν της μέλισσας που μας προσφέρει απλόχερα η ελληνική φύση, την πρόπολη.

Πρόπολη είναι οι ρητίνες και τα βάλσαμα που συλλέγουν οι μέλισσες από τα δέντρα, τις αναμιγνύουν με γύρη και κερί, τις εμπλουτίζουν με ένζυμα και ιχνοστοιχεία και τις χρησιμοποιούν για την προστασία της κυψέλης από ζώα, έντομα και μικροοργανισμούς, καθώς και για την αποστείρωση των κελιών της κηρήθρας. Περιέχει κατά μέσο όρο 55% ρητίνες και βάλσαμα, 30% κερί, 10% αιθέρια έλαια και 5% γύρη. Περιέχει ακόμη βιοφλαβονοειδή, φαινολικές και αρωματικές ουσίες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Η σημασία της για την υγεία του ανθρώπου ήταν γνωστή από την αρχαιότητα.

Τα τελευταία, όμως, χρόνια η επιστημονική έρευνα αποσαφήνισε πλήρως τις αξιόλογες αντιβιοτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητιασικές και αναλγητικές ιδιότητες της, χάρη στις οποίες έχει βρει πλήθος εφαρμογών στη σύγχρονη υγιεινή, θεραπευτική και κοσμητολογία. 

 

ΣΠΡΕΪ ΠΡΟΠΟΛΗΣ MACROVITA

Συμβάλλει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος, ενώ, ταυτόχρονα, μαλακώνει τον ξηρό και ερεθισμένο λαιμό και καταπραΰνει τον βήχα.

Περιέχει πρόπολη συνδυασμένη άριστα με μέλι, θυμάρι και γλυκάνισο που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά σε περιπτώσεις κρυολογήματος, με αιθέρια έλαια ευκαλύπτου και κισσού, καθώς και με εκχύλισμα αλθαίας, που απελευθερώνουν την αναπνοή, έχουν αντισηπτικές και βλεννολυτικές ιδιότητες και προστατεύουν τη στοματοφαρυγγική κοιλότητα.

Χωρίς πρόσθετη ζάχαρη, γλουτένη και λακτόζη. Συμβατό με ομοιοπαθητικές θεραπείες.

Κατάλληλο και για παιδιά άνω των τριών ετών.

Αρ. Γνωστ/σης ΕΟΦ: 96103/21-09-2018.

 

 Το ΣΙΡΟΠΙ ΜΕΛΙΟΥ MACROVITA με μέλι και βιταμίνη C ανακουφίζει τον ερεθισμένο λαιμό και συντείνει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

 

Το μέλι μαλακώνει τον ξηρό και ερεθισμένο λαιμό, καταπραΰνει τον βήχα και συμβάλλει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος.

Η βιταμίνη C βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, προάγει τον φυσιολογικό σχηματισμό του απαραίτητου για τη λειτουργία των οστών κολλαγόνου και συμβάλλει σημαντικά στη μείωση της κόπωσης.

Το μέλι και η βιταμίνη C συνδυάζονται άριστα με το αιθέριο έλαιο μάραθου, που με τις αποσυμφορητικές ιδιότητές του βοηθά στη βλεννόλυση και στη ρύθμιση των εκκρίσεων, καθώς και με τα αιθέρια έλαια ευκαλύπτου, θυμαριού και γλυκάνισου που μαλακώνουν τον λαιμό και διευκολύνουν την αναπνοή.

Χωρίς πρόσθετη ζάχαρη, γλουτένη και λακτόζη. Συμβατό με ομοιοπαθητικές θεραπείες. Κατάλληλο και για παιδιά άνω των τριών ετών.

Αρ. Γνωστ/σης ΕΟΦ: 96104/21-09-2018.


Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like & share τη σελίδα facebook της Νatura nrg   

και της macrovita  και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας: 

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!

   


  Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  Η NATURA NRG, διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου 2 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν από ένα σετ των νέων συμπληρωμάτων διατροφής πρόπολης +μελιού, όπως παρουσιάστηκαν παραπάνω.

  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει την 25.02.2019, ώρες 19.00. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 25.02.2019, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 2 νικητές και 2 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία Macrovita  Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

   

   

  Εγγραφείτε σήμερα!

  Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

  NaturaBUZZ

  - Advertisement -

  Νεα

  Δείτε Επίσης