Αρχική Διαγωνισμοί – ΕΛΗΞΕ- Κερδίστε τα πράσινα απορρυπαντικά ρούχων ECOS για όλη τη χρονιά!  

– ΕΛΗΞΕ- Κερδίστε τα πράσινα απορρυπαντικά ρούχων ECOS για όλη τη χρονιά!  

Κερδίστε τα πράσινα απορρυπαντικά ρούχων ECOS για όλη τη χρονιά!  
 ♦  Κερδίστε τα πράσινα απορρυπαντικά ρούχων ECOS για όλη τη χρονιά!  
 ♦ 5 Συσκευασίες των 50 Πλύσεων (250 πλύσεις)! 
    Θα κληρωθούν 4 νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν από 5 συσκευασίες απορρυπαντικών ρούχων των 50 πλύσεων,
δηλαδή 250 πλύσεις συνολικά.  

50 χρόνια ECOS: Το Νο 1 πράσινο απορρυπαντικό στις ΗΠΑ

ECOS : Τα ασφαλέστερα προϊόντα καθαρισμού στην Αμερική (βραβείο EPA ) 

diagonismos-naturanrg-ecos-prasina-aporypantikaΤο κορυφαίο σε πωλήσεις στην Αμερική, (2Χ) – Διπλά Υπερσυμπυκνωμένο απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό σε όλα τα υφάσματα και σε όλες τις θερμοκρασίες και διατηρεί ζωντανά τα χρώματα. Με ισορροπημένο pH και φυτικής προέλευσης συστατικά, είναι οικονομικό και υψηλής ποιότητας απορρυπαντικό. Διατίθεται σε 2 αρώματα: Μανόλια & Κρίνος, Βιολογική Λεβάντα και Χωρίς Άρωμα. Είναι:

 • Υποαλλεργικά και δερματολογικά ελεγμένα !
 • Με εκπληκτικά φυσικά αρώματα
 • Χωρίς πειράματα σε ζώα
 • Χωρίς βλαβερά κατάλοιπα
 • Με ισορροπημένο pH
 • Χωρίς φωσφορικά άλατα, φθαλικές ενώσεις.
 • Χωρίς οπτικά λαμπρυντικά και
 • Από τα πολύ λίγα απορρυπαντικά παγκοσμίως που δεν φέρουν επισήμανση επικίνδυνων χημικών ουσιών!

Επίσης, έχουν λάβει την  παγκοσμίου κύρους πιστοποίηση “Safer Choice” από τον EPA , η οποία με αυστηρούς περιβαλλοντικούς κανόνες, επιτρέπει στους  καταναλωτές να βρίσκουν προϊόντα που είναι υψηλής απόδοσης και  ασφάλειας, για την υγεία των ανθρώπων και του περιβάλλοντος.

Γιατί είναι μοναδικά τα Πράσινα Προϊόντα ΕCOS  

 Η εταιρεία  Earth Friendly Products λειτουργεί τα τελευταία 50 χρόνια δημιουργώντας και  τελειοποιώντας  τα  προϊόντα καθαρισμού ΕCOS τα οποία πωλούνται σε 60 χώρες παγκοσμίως. Είναι υψηλής ποιότητας καθαριστικά προϊόντα, φυτικής προέλευσης χωρίς τη χρήση τοξικών βαφών και συντηρητικών.

Τα Πράσινα προϊόντα ΕCOS  παρασκευάζονται με απόλυτη  αφοσίωση στην οικολογική φιλοσοφία. Ολόκληρη η σειρά προϊόντων ΕCOS είναι απαλλαγμένη από 1,4- διοξάνιο, φορμαλδεΰδη, φωσφορικά, καυστικά, λευκαντικά χλωρίου, και άλλες τοξίνες! Αποτέλεσμα αυτής της φιλοσοφίας είναι η παγκόσμια αναγνώριση με πλήθος επιβραβεύσεων και πιστοποιήσεων.

Η Earth Friendly Products, ιδρύθηκε στην Αμερική το 1967, από τον Dr. Ευτύχιο Βλαχάκη, Έλληνα ομογενή ο οποίος πίστευε ότι η προστασία του περιβάλλοντος, η εξοικονόμηση ενέργειας και η ποιότητα ζωής είναι υπόθεση όλων.  Όλη αυτή η προσπάθεια, έγινε ταινία με τον τίτλο  «Μια Πράσινη Ιστορία»!  Μια ταινία που περιγράφει την επιτυχία των πιο πράσινων απορρυπαντικών ΕCOS της εταιρείας Earth Friendly Products στις ΗΠΑ.


Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό:

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like στις σελίδες της Ecos και της Natura nrg

και συμπλήρωσε οπωσδήποτε  την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας: 

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!

  Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία Earth Friendly Products διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 4 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν από 5 Συσκευασίες απορρυπαντικών ρούχων των 50 πλύσεων.

  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία Earth Friendly Products, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 19.00 την 23.07.2018. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 23.07.2018, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 4 νικητές και 4 αναπληρωματικοί.
  Aκόμη
  1. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  2. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία Εcos. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

   

  Προηγούμενο άρθροΚαλοκαίρι και πρώτες βοήθειες με την Ομοιοπαθητική
  Επόμενο άρθροΚουνούπια: Πώς να αποφύγετε τα ενοχλητικά τσιμπήματα!