Αρχική Διαγωνισμοί ΕΛΗΞΕ – Κερδίστε τα βραβευμένα πράσινα καθαριστικά Ecos

ΕΛΗΞΕ – Κερδίστε τα βραβευμένα πράσινα καθαριστικά Ecos

105
diagonismos-naturanrg-ecos

6 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 σετ καθαρισμού Ecos που περιλαμβάνει:

 • 1 υγρό πιάτων grapefruit
 • 1 σαπούνι χεριών λεβάντα
 • 1 υγρό πιάτων ιδανικό για μπιμπερό & βρεφικά σκεύη, χωρίς άρωμα

Τα ECOS™ είναι πιστοποιημένα και βραβευμένα από την Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Πολιτειών (EPA) με το πολυπόθητο Safer Choice ως η κορυφαία επιλογή στον τομέα της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας των καθαριστικών προϊόντων.

Συγκεκριμένα, θα κερδίσετε:

♥ Το υπερσυμπυκνωμένο, χαμηλού αφρισμού, ασφαλές και πολύ αποτελεσματικό υγρό καθαριστικό πιάτων ECOS®, καθαρίζει και απομακρύνει τα λίπη ενώ είναι συγχρόνως απαλό με το δέρμα. Παρασκευάζεται με συστατικά φυτικής προέλευσης, είναι μη τοξικό, άμεσα βιοδιασπώμενο και με ισορροπημένο pH χωρίς να ξηραίνει το δέρμα. Διατίθεται σε 3 φυσικά αρώματα:  Γκρέιπφρουτ, Αμύγδαλο και Λεβάντα.

♥Υγρό υποαλλεργικό σαπούνι χεριών με φυτικής προέλευσης συστατικά.  Αναζωογονεί, ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα χάρη στη βιταμίνη Ε και τα βιολογικά αιθέρια έλαια που περιέχει.Διατίθεται σε 2 εκπληκτικά αρώματα: Βιολογική Λεβάντα και Βιολογικό Λεμονόχορτο.

♥ Yγρό υπερσυμπυκνωμένο καθαριστικό από φυτικής προέλευσης συστατικά, πολύ αποτελεσματικό, ιδανικό για να πλένετε μπιμπερό, θηλές, κύπελλα και σκεύη χωρίς να αφήνει βλαβερά κατάλοιπα. Αγνό, με ισορροπημένο pH, είναι φιλικό και απαλό με τα χέρια και τα σκεύη του μωρού σας.

Τα προϊόντα ECOS™ είναι ο τέλειος τρόπος για να προστατεύσετε την οικογένειά σας, τα κατοικίδιά σας, το σπίτι σας, και το περιβάλλον από τα βλαβερά χημικά των συμβατικών απορρυπαντικών και καθαριστικών προϊόντων!

 • Είναι υποαλλεργικά και δερματολογικά ελεγμένα
 • Με εκπληκτικά φυσικά αρώματα από αιθέρια έλαια !
 • Πράσινα – επειδή παράγονται από συστατικά φυτικής προέλευσης
 • Χωρίς πειράματα σε ζώα
 • Χωρίς βλαβερά κατάλοιπα
 • Με ισορροπημένο pH
 • Χωρίς φωσφορικά άλατα, φθαλικές ενώσεις, Χωρίς parabens, Χωρίς οπτικά λαμπρυντικά
 • Vegan, Gluten Free


Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like στις σελίδες της ecos και της Νatura nrg και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!


  Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  Η NATURA NRG /www.naturanrg.gr  (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία ecos διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 6 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν από ένα σετ καθαρισμού Ecos που περιλαμβάνει :

  • 1 υγρό πιάτων grapefruit
  • 1 σαπούνι χεριών λεβάντα
  • 1 υγρό πιάτων ιδανικό για μπιμπερό & βρεφικά σκεύη, χωρίς άρωμα

  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία Εcos, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 19.00 την 17.10.2019. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 17.10.2019, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 6 νικητές και 6 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία ecos. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

  Προηγούμενο άρθροΕλληνικά Γράμματα: Η Μέρα που τα Λιοντάρια θα Τρώνε Πράσινη Σαλάτα
  Επόμενο άρθρο300 δωρεάν εισιτήρια για ανέργους στην Εθνική Λυρική Σκηνή