Διαγωνισμοί- ΕΛΗΞΕ- Κερδίστε τα βραβευμένα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, χωρίς γλουτένη

– ΕΛΗΞΕ- Κερδίστε τα βραβευμένα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, χωρίς γλουτένη

10  τυχεροί κερδίζουν ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ χωρίς γλουτένη, υψηλής βιολογικής αξίας από εκλεκτό καλαμπόκι και ρύζι-μη γενετικά τροποποιημένα.

 Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ‘ΗΛΙΟΣ’ με την ιστορική πολύχρονη εμπειρία της (έτος ίδρυσης 1932), θέλοντας να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Κοιλιοκάκης που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Μαΐου με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού  για τη νόσο που προκαλείται από τη δυσανεξία στη γλουτένη, προσφέρει σε 10 αναγνώστες της naturanrg.gr    συσκευασίες με ποικιλία ζυμαρικών  ΗΛΙΟΣ χωρίς γλουτένη. Συγκεκριμένα προσφέρει τα εξής:

 • Σπαγέτι 6 χωρίς γλουτένη ** βραβευμένο από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας ΙΤQI στις Βρυξέλλες.
 • Κριθαράκι μέτριο χωρίς γλουτένη
 • Πέννες ριγέ χωρίς γλουτένη **  βραβευμένο από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας ΙΤQI στις Βρυξέλλες.
 • Τριβέλι χωρίς γλουτένη
 • Ταλιατέλες χωρίς γλουτένη ** βραβευμένες από το FREE FROM FOOD AWARDS GERMANY 2019 ως το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία ζυμαρικά & με το χάλκινο βραβείο στα packaging awards το 2017


Τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ χωρίς γλουτένη παρασκευάζονται από εκλεκτό καλαμπόκι και ρύζι-μη γενετικά τροποποιημένα. Από τη φύση τους είναι ελεύθερα γλουτένης.  Αποτελούν την ιδανική λύση για όσους πάσχουν από κοιλιοκάκη, για όσους έχουν αλλεργία στο σιτάρι και τα παράγωγά του, για όσους επιθυμούν μία υγιεινή και ελαφριά διατροφή ή χρειάζονται περισσότερη ενέργεια στον οργανισμό τους.

Σας ενδιαφέρει: Κοιλιοκάκη: τo νου σας στις ετικέτες


♦ Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε LIKE στις σελίδες facebook  της ΗΛΙΟΣ χωρίς γλουτένη και της Νatura nrg 

♦ Κοινοποίησε (share) το διαγωνισμό στη σελίδα σου στο facebook   και

οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!

   

  Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  Η ιστοσελίδα www.naturanrg.gr  (διοργανώτρια) και η εταιρεία Βιομηχανία ζυμαρικών ‘ΗΛΙΟΣ’  διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 10 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν ζυμαρικά υψηλής βιολογικής αξίας, ελεύθερα γλουτένης.

  Οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία ‘ΗΛΙΟΣ, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 19.00 μ.μ. την 26.05.2020. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 26.05.2020, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 10 νικητές και 10 αναπληρωματικοί.
  3. Μετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την Εταιρεία ΗΛΙΟΣ.   Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

  πηγή: naturanrg.gr

  Εγγραφείτε σήμερα!

  Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

  NaturaBUZZ

  - Advertisement -

  Νεα

  Δείτε Επίσης

  Contact to Listing Owner

  Captcha Code