Αρχική Διαγωνισμοί  -ΕΛΗΞΕ- Κερδίστε τα υλικά για ένα υγιεινό pancake από τη Βιοαγρός  

 -ΕΛΗΞΕ- Κερδίστε τα υλικά για ένα υγιεινό pancake από τη Βιοαγρός  

 Κερδίστε τα υλικά για ένα υγιεινό pancake από τη Βιοαγρός  

Λατρεύετε τα pancakes! Kι εμείς!

Γι’ αυτό σας δίνουμε την πιο υγιεινή εκδοχή του pancake αλλά και τα υλικά που θα χρειαστείτε!

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας και 5 τυχεροί θα κερδίσουν τα βασικά υλικά της συνταγής. Ο καθένας θα πάρει:

1 σιρόπι αγαύης Βιοαγρός, 1 αλεύρι καρύδας Βιοαγρός, 1 λάδι καρύδας Βιοαγρός, 1 μπέικιν πάουντερ Biovegan

ylika-pancake-bioagros

 Συνταγή     ⇒   Pancakes με αλεύρι καρύδας, σιρόπι αγαύης & μπανάνες

Υλικά:
 • ½ κούπα αλεύρι καρύδας
 • 1κ.σ. μπέικιν πάουντερ
 • 5 κ. σ. λάδι καρύδας λιωμένο
 • 4 αυγά
 • ½ γάλα καρύδας ή αμυγδάλου
 • 2 μπανάνες
 • 6 κ. σ. σιρόπι αγαύης
 • Λίγο αλάτι
Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι σε ένα μπολ. Ρίχνουμε τα αυγά και τα 3 κ. σ. λάδι καρύδας στο μείγμα του αλευριού ανακατεύοντας ελαφριά.

Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε λίγο λάδι καρύδας. Ψήνουμε τα pancakes για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά.

 H εταιρία Βιοαγρός Α.Ε. πρωτοπόρος στα βιολογικά τρόφιμα 

Η εταιρία Βιοαγρός Α.Ε. εδώ και 25 χρόνια είναι μια από τις μεγαλύτερες και πρωτοπόρους ελληνικές εταιρίες βιολογικών τροφίμων προσφέροντας στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Στη μεγάλη γκάμα των προϊόντων Βιοαγρός, εντάσσονται και προϊόντα για άτομα που επιθυμούν  γευστικές εναλλακτικές προτάσεις ή ακολουθούν ειδική διατροφή αναζητώντας προϊόντα χωρίς γλουτένη, χωρίς αλάτι, προϊόντα κατάλληλα για διαβητικούς, για αθλητές, προϊόντα με άπεπτο άμυλο, σούπερ τροφές, βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής. Η εταιρεία  Βιοαγρός, επίσης, διαθέτει μια μεγάλη σειρά προϊόντων με υψηλή θρεπτική αξία κατάλληλη για παιδιά και βρέφη.Θα τα βρείτε σε βιολογικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like & share στις σελίδες facebook της Βιοαγρός, 

και της Νatura nrg   και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας: 

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!

   

  Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία  Βιοαγρός, διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν τα βασικά υλικά της συνταγής pancakeQ

  (1 σιρόπι αγαύης Βιοαγρός, 1 αλεύρι καρύδας Βιοαγρός, 1 λάδι καρύδας Βιοαγρός, 1 μπέικιν πάουντερ Biovegan).

  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία Βιοαγρός, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει την 04.02.2019, ώρες 19.00. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Mακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 04.02.2019, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 5 νικητές και 5 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία Βιοαγρός. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

  Πηγή: www.naturanrg.gr naturanrg#100

   

   

   

  Προηγούμενο άρθροΧυμός σέλερι: o νέος πράσινος θρεπτικός δυναμίτης
  Επόμενο άρθροVideo – Δεν Είπαμε Την Τελευταία Λέξη, ένα τραγούδι αφιερωμένο στη γη μας!