ΔιαγωνισμοίΕΛΗΞΕ - Κερδίστε το απορρυπαντικό ρούχων για όλη τη χρονιά από την...

ΕΛΗΞΕ – Κερδίστε το απορρυπαντικό ρούχων για όλη τη χρονιά από την Ecos!

Το Πρώτο δώρο για το 2021 από το αγαπημένο σας ECOS™

5 Συσκευασίες των 50 Πλύσεων (250 πλύσεις)! 

  Θα κληρωθούν 5 νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν

    από 5 συσκευασίες απορρυπαντικών ρούχων των 50 πλύσεων!  ↵ ↵


Η Πράσινη επιστήμη και η φύση «προίκισαν» τα προϊόντα

ECOS Νο1 πράσινο απορρυπαντικό σε πωλήσεις στην Αμερική (US) 

με  μοναδικά χαρακτηριστικά!

H ECOS™ έχει λάβει την παγκοσμίου κύρους πιστοποίηση “Safer Choice” από τον EPA, η οποία με αυστηρούς περιβαλλοντικούς κανόνες, επιτρέπει στους καταναλωτές να βρίσκουν προϊόντα που είναι υψηλής απόδοσης και  ασφάλειας, για την υγεία των ανθρώπων και του περιβάλλοντος.

Ecos: Τα κορυφαία προϊόντα καθαρισμού με τη σφραγίδα της φύσης

Η ιστορία των Ecos ξεκίνησε πριν 50 χρόνια στην Αμερική από τον Έλληνα Ευτύχιο Βλαχάκη το 1967 και από τονΜάρτιο του 2018 παράγονται πλέον και στην Ελλάδα!

Πέντε δεκαετίες καινοτομίας, κοινωνικής ευθύνης, περιβαλλοντικής υπευθυνότητας και  εμπιστοσύνης των καταναλωτών.

 50 Χρόνια πρωτοπορίας και έρευνας στην πράσινη επιστήμη, 50 χρόνια αγάπης για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τα ζώα.

Τα προϊόντα Ecos καλύπτουν τις κατηγορίες ρούχων, πιάτων γενικού καθαρισμού και σαπούνια χεριών. Αποτελούνται κατά κύριο λόγο από 4 συστατικά – 100% ανανεώσιμα και φυτικής προέλευσης (Νερό, Αιθέρια Έλαια, Βιολογικά Βότανα, Καλαμπόκι, Καρύδα, Εσπεριδοειδή). Διατίθενται σε όλα τα μεγάλα Super Market!


Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like στις σελίδες της Earth Friendly Products Hellas και της Νatura nrg  και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!

  Σας ενδιαφέρει επίσης⇒ 5 τοξικά χημικά καθαρισμού που πρέπει να αποφεύγετε

  Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  Η NATURA NRG / www.naturanrg.gr  (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία ECOS™ διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν το απορρυπαντικό ρούχων για όλη την χρονιά  :

  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία Εcos, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 15.00 την 30.12.2020. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 30.12.2020, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 5 νικητές και 5 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία ecos. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

  Πηγή: www.naturanrg.gr

  Εγγραφείτε σήμερα!

  Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

  NaturaBUZZ

  - Advertisement -

  Νεα

  Δείτε Επίσης

  Contact to Listing Owner

  Captcha Code