ΔιαγωνισμοίΕΛΗΞΕ- Κερδίστε το eco-friendly κύπελλο καφέ Bamboo Puro και βιολογικό καφέ...

ΕΛΗΞΕ- Κερδίστε το eco-friendly κύπελλο καφέ Bamboo Puro και βιολογικό καφέ φίλτρου Puro Fairtrade

Η εταιρεία Coffee Planet, θέλοντας να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων μας  σχετικά με τα σημαντικά  προβλήματα ρύπανσης και κλιματικής αλλαγής που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας, 
προσφέρει σε 3 τυχερούς:  

 • το κύπελλο Bamboo Puro, 400 ml, ένα επαναχρησιμοποιούμενο κύπελλο για καφέ από 100% οργανικές ίνες Bamboo, συμβάλλοντας στη μείωση της κατανάλωσης των πλαστικών ποτηριών 
 • και μια συσκευασία βιολογικό καφέ φίλτρου Puro Fairtrade 250γρ.

Η εταιρεία Coffee Planet είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, δυναμική και αναπτυσσόμενη, που δραστηριοποιείται στο χώρο του καφέ και των συναφών ροφημάτων, με δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα. Η Coffee Planet είναι αποκλειστικός συνεργάτης του διεθνή Ομίλου Miko Koffie NV με τα brands Miko και Puro Fairtrade.

Puro Fairtrade: το μονοπάτι του καλού καφέ…

puro-kafesH Puro είναι μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας, σε espresso, καφέ φίλτρου, τσάι και λοιπών συνοδευτικών, πιστοποιημένα από το διεθνή οργανισμό Fairtrade. Η πιστοποίηση από τον διεθνή οργανισμό Fairtrade εγγυάται ότι κάθε κόκκος καφέ είναι αγορασμένος με δίκαιες τιμές σε εκατοντάδες μικρούς καλλιεργητές συμβάλλοντας συν τοις άλλοις στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης τους. H Puro συνεργάζεται από κοινού με την World Land Trust, μία οργάνωση με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία εξαγοράζει και προστατεύει τα τροπικά δάση. Έως τώρα έχουν δημιουργηθεί 12 τροπικά δάση Puro Fairtrade σε 8 χώρες παραγωγούς καφέ και έχουν σωθεί πάνω από 283km2 τροπικών δασών.

Σας ενδιαφέρει: Ψωνίστε με συνείδηση και ηθική

ΚΥΠΕΛΛΟ BAMBOO PURO 400 ml

Κύπελλο για τον καφέ κατασκευασμένο από 100% φυσικές οργανικές ίνες μπαμπού, με σεβασμό στο περιβάλλον που μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί άπειρες φορές. Το κύπελλο έχει αποστειρωθεί με φυσικό τρόπο, διατηρεί τη γεύση του καφέ αναλλοίωτη, δεν περιέχει πλαστικό, BPA και φθαλικές ενώσεις. Κατάλληλο για χρήση στο πλυντήριο πιάτων.

kypello-bamboo-puro

*Για κάθε κύπελλο PURO Bamboo που αγοράζετε, ενισχύεται «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με 0,70€


♦ Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε LIKE στις σελίδες facebook  της Puro Fairtrade Coffee Greece και της Νatura nrg 

♦ Κοινοποίησε (share) το διαγωνισμό στη σελίδα σου στο facebook   και

οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!


  Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  Η ιστοσελίδα www.naturanrg.gr  (διοργανώτρια) και η εταιρεία Coffee Planet διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν το κύπελλο Bamboo Puro, 400 ml και μια συσκευασία βιολογικό καφέ φίλτρου, Puro Fairtrade 250 γρ. 

  Οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία Coffee Planet, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 19.00 μ.μ. την 10.06.2020. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 10.06.2020, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί.
  3. Μετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την Εταιρεία Coffee Planet.  Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

  πηγή: naturanrg.gr

  Εγγραφείτε σήμερα!

  Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

  NaturaBUZZ

  - Advertisement -

  Νεα

  Δείτε Επίσης