ΔιαγωνισμοίΕΛΗΞΕ - Κερδίστε το βιβλίο "My Greek Vegan Food" από τις Εκδόσεις...

ΕΛΗΞΕ – Κερδίστε το βιβλίο “My Greek Vegan Food” από τις Εκδόσεις Πεδίο

Η Νatura nrg και οι Εκδόσεις Πεδίο διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί/ές θα κερδίσουν το βιβλίο “My Greek Vegan Food” από τις Εκδόσεις Πεδίο !

To «πράσινο» Ανθολόγιο της Ελληνικής Κουζίνας

Το «My Greek Vegan Food» είναι το 2ο βιβλίο της ξενόγλωσσης μαγειρικής σειράς «My Greek» της Ιωάννας Παυλάκη που ξεκίνησε το ταξίδι της πριν από 3 χρόνια. Είναι αφιερωμένη στην ελληνική γαστρονομία και είναι το 1ο βιβλίο της σειράς που κυκλοφορεί και στα Ελληνικά.

Το «My Greek Vegan Food» είναι ένα βιβλίο που μας ξεναγεί στην «πράσινη» πλευρά της ελληνικής κουζίνας. Μέσα από μια πληθώρα παραδοσιακών και μοντέρνων vegan συνταγών με την υπογραφή της food blogger Εύας Μονοχάρη, γνωστής ως funckycook. Μέσα από τις σελίδες του το «My Greek Vegan Food» φιλοδοξεί να συστήσει στο ευρύ κοινό, στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό την ελληνική κουζίνα, ως την κατεξοχήν vegan διατροφική επιλογή.

Γιατί η Ελλάδα ήταν vegan, αιώνες πριν εφευρεθεί ο όρος

Η ελληνική μαγειρική παράδοση είναι γεμάτη λαχταριστά πιάτα που δεν περιέχουν καμία ζωική ουσία. Είναι φιλικά προς τον πλανήτη και ανταποκρίνονται απολύτως στη νέα παγκόσμια διατροφική τάση.

Τα λαχανικά, τα όσπρια, τα δημητριακά, τα φρέσκα μυρωδικά και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ήταν και παραμένουν το θεμέλιο της ελληνικής κουζίνας. Της κουζίνας που σέβεται την εποχικότητα και γνωρίζει τους σωστούς διατροφικούς συνδυασμούς. Επιπλέον, είναι η κουζίνα μαγειρεύει οικονομικά με τα πιο φρέσκα υλικά, ενώ είναι πλούσια σε γεύση και σε θρεπτική αξία.

65 αγαπημένες συνταγές που «τρέφουν» τη ψυχή, το μυαλό & το σώμα

Το «My Greek Vegan Food» περιέχει 65 αγαπημένες συνταγές που λαχταρά ο καθένας να μαγειρέψει στην καθημερινότητά του, εύκολα και απλά με οδηγίες βήμα-βήμα για σίγουρη επιτυχία. Πεντανόστιμα λαδερά, αφράτες πίτες, δυναμωτικά όσπρια. Αλλά και υγιεινές σαλάτες, λαχταριστά ορεκτικά, σπιτικές ζύμες, αρωματικά αλείμματα. Επίσης, «διάσημα» ελληνικά πιάτα στην vegan εκδοχή τους και παραδοσιακά γλυκά, συνθέτουν αυτό το εύχρηστο και μοντέρνο «πράσινο» Ανθολόγιο της Ελληνικής κουζίνας.

Το «My Greek Vegan Food» συστήνει τη μαγειρική όπως την ονειρευόμαστε όλοι. Λιτή, κατανοητή, πρωτότυπη, νόστιμη, τη μαγειρική που είναι ευεργετική για τη ψυχή, το μυαλό και το σώμα. Δεν απευθύνεται μόνο στους vegan. Αλλά και σε όσους θέλουν να εντάξουν μια πιο υγιεινή και eco-friendly μαγειρική στη ζωή τους. Σε όσους θέλουν αποκτήσουν ένα πιο θρεπτικό και ισορροπημένο καθημερινό διατροφολόγιο, χωρίς να στερηθούν τίποτα σε γεύση και αρώματα.  

Ποτέ πριν η κουζίνα του ήλιου δεν ήταν τόσο εύκολο να γίνει «η δική σου κουζίνα»!

Αναζητήστε το «Μy Greek Vegan» από τις εκδόσεις Πεδίο στα Public, σε κεντρικά βιβλιοπωλεία και στο site e-pediobooks.gr 

Ακολουθήστε το «Μy Greek Vegan» στα social media και μοιραστείτε τις δικές σας καθημερινές «πράσινες» μαγειρικές εμπειρίες.

Facebook: @mygreekrecipes.gr, @mygreektaverna.gr

Instagram: @mygreekrecipesgr, @mygreektavernagr

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό

κάνε like στη  facebook σελίδα της Νatura nrg  και τη facebook σελίδα των Εκδόσεων Πεδίο
share τον διαγωνισμό και
tag ένα φιλικό σου πρόσωπο που θέλει να εντάξει την χορτοφαγική διατροφή στη ζωή του
συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!

  Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  Η NATURA NRG, διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου 8 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου της προτίμησής τους από τις εκδόσεις Πεδίο

  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας. Εξαιρούνται οι ιδιοκτήτες και των εργαζόμενοι στην διοργανώτρια εταιρεία, καθώς και οι συγγενείς τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει την 19.02.2021, ώρα 14.00. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 19.02.2021, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί.
  3. Μετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook, εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές που θα κληρωθούν παραλαμβάνουν τα δώρα τους μέσω εταιρείας courier, χωρίς επιβάρυνση.

  Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

  Πεδίο Εκδόσεις: Συνταγματάρχου Δαβάκη 10 & Μυλοποτάμου, 115 26, Αθήνα, Τηλ.: 210 3390204 • Fax: 210 3390209 • e-mail: info@pediobooks.gr
  www.pediobooks.gr

  Εγγραφείτε σήμερα!

  Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

  NaturaBUZZ

  - Advertisement -

  Νεα

  Δείτε Επίσης