Αρχική Διαγωνισμοί ΕΛΗΞΕ- Κερδίστε βιολογικές σοκολάτες Ombars από ωμό κακάο του Εκουαδόρ

ΕΛΗΞΕ- Κερδίστε βιολογικές σοκολάτες Ombars από ωμό κακάο του Εκουαδόρ

96

Όταν η σοκολάτα γίνεται η πιο υγιεινή σούπερ τροφή!

Οι σοκολάτες Ombars ήρθαν για να διαλύσουν το μύθο ότι η σοκολάτα βλάπτει την υγεία μας. Η φιλοσοφία μας είναι ότι το τρόφιμο θα πρέπει να είναι τόσο τέλειο στη γεύση όσο και ωφέλιμο για την υγεία. Αλλιώς δεν θεωρείται τροφή. Τώρα, μπορείτε να απολαύσετε σοκολάτα χωρίς ενοχές και να τη συμπεριλάβετε στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

 • Vegan – Χωρίς γαλακτοκομικά
 • Χωρίς γλουτένη
 • Βιολογικές
 • Με ανεπεξέργαστη ζάχαρη καρύδας

Η ποιότητα και η προέλευση του κακάο καθορίζουν και την ποιότητα και το χαρακτήρα της σοκολάτας. Το κακάο που χρησιμοποιείται για τις σοκολάτες Ombars προέρχεται από το Εκουαδόρ, μια χώρα γνωστή για την καλλιέργεια ενός από τους καλύτερους σε ποιότητα κόκκους κακάο στον κόσμο.

√ Οι σοκολάτες Ombars από ωμό κακάο είναι πλούσιες σε πολυφαινόλες- αντιοξειδωτικά συστατικά, εξαιρετικά ωφέλιμα για την υγεία.

√ Οι σοκολάτες Ombars παράγονται με ειδική μέθοδο επεξεργασίας των κόκκων του κακάο, όπου το κακάο δεν φτάνει σε υψηλές θερμοκρασίες (θερμοκρασία κάτω από 40° C) που θα κατέστρεφαν την ωφέλιμη δομή του. Εκτός από τις πολυφαινόλες, οι σοκολάτες Ombar αποτελούν και σπουδαία πηγή μαγνησίου.

√ Η γλυκαντική ουσία που χρησιμοποιείται για τις σοκολάτες είναι η ζάχαρη καρύδας, δηλαδή το φυσικό γλυκαντικό που προέρχεται από την αφύγρανση του νέκταρ της καρύδας. H ζάχαρη παράγεται από ντόπιους αγρότες (Ινδονησία) κάνοντας αυτή την πρώτη ύλη να θεωρηθεί ως η πιο βιώσιμη μορφή ζάχαρης από τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (FAO). Η ζάχαρη της καρύδας έχει το χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη τόσο από την επεξεργασμένη ζάχαρη όσο και από το μέλι και την αγαύη.

Οι σοκολάτες Ombars περιέχουν φρούτα και μούρα σε ωμή μορφή και έτσι δεν χάνουν τα οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά, ενώ τα προβιοτικά στις σοκολάτες αναστέλλουν παθογόνα βακτήρια και τονώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα αποτελώντας πολύτιμο σύμμαχο της υγείας.


♦ Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε LIKE στις σελίδες της MKM Vitality Organic food and beverage  και της Νatura nrg 

♦ Κοινοποίησε (share) το διαγωνισμό στη σελίδα σου στο facebook   και

οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!

   


  Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  Η ιστοσελίδα www.naturanrg.gr  (διοργανώτρια) και η εταιρεία MKM Vitality διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν 10 σοκολάτες Ombars υψηλής βιολογικής αξίας :

  Οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία MKM VITALITY ΕΠΕ, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 19.00 μ.μ. την 13.01.2020. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 13.01.2020, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί.
  3. Μετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία MKM Vitality    Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

  Προηγούμενο άρθρο20 χρόνια Αγιουρβέδα Ελλάς. Ανακαλύπτοντας τη γνώση της Ζωής!
  Επόμενο άρθροΠόσο διεκδικείτε τη νεότητά σας;