ΔιαγωνισμοίΕΛΗΞΕ - Κερδίστε το νέο συναρπαστικό νουάρ μυθιστόρημα του Αντόνιο Φούσκο "Υπόθεση...

ΕΛΗΞΕ – Κερδίστε το νέο συναρπαστικό νουάρ μυθιστόρημα του Αντόνιο Φούσκο “Υπόθεση 178”

3 τυχεροί/ές θα κερδίσουν το συναρπαστικό νουάρ μυθιστόρημα του Αντόνιο Φούσκο, από τις εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα».

Πρόκειται για το δεύτερο μυθιστόρημα του συγγραφέα και εγκληματολόγου με πρωταγωνιστή τον αστυνόμο Καζαμπόνα και φόντο το φαινομενικά γαλήνιο τοπίο της Τοσκάνης.

Ένα ιστορικό, πολιτικό και αστυνομικό θρίλερ, με εξαιρετικές στιγμές στοχασμού γύρω από την ανθρώπινη φύση και τη ζωή.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του Αυγούστου, με έναν φρικτό καύσωνα να ταλαιπωρεί ολόκληρη την Ιταλία, όταν στους λόφους της Τοσκάνης ανακαλύπτεται το πτώμα ενός δολοφονημένου άντρα. Πρόκειται για ξεκάθαρη εκτέλεση, όπως γίνεται αμέσως αντιληπτό από τον έμπειρο Καζαμπόνα, που αναγκάζεται να σπεύσει ολοταχώς. Δεν προλαβαίνει
όμως να ξεκινήσει τις έρευνες και την υπόθεση αναλαμβάνει η Διεύθυνση Ερευνών κατά της Μαφίας.

Παράξενο… όπως παράξενη είναι και η ατμόσφαιρα σε εκείνα τα μέρη. Ο Καζαμπόνα θα γνωρίσει τη Μονίκ, μια γοητευτική και αδάμαστη Γαλλίδα, η οποία ερευνά έναν μυστηριώδη φάκελο για μια σφαγή που είχαν κάνει οι ναζί στην περιοχή. Είναι η Υπόθεση 178, ένας «καυτός» φάκελος, που περνά από χέρι σε χέρι και, σαν θανατική καταδίκη, φέρνει μαζί του μια σειρά από ανεξήγητους φόνους.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Αντόνιο Φούσκο γεννήθηκε στη Νάπολη το 1964. Σπούδασε Νομικά και Δημόσια Διοίκηση. Υπήρξε υψηλόβαθμο στέλεχος της ιταλικής
αστυνομίας και δικαστικός εγκληματολόγος. Εργάστηκε στη Ρώμη και
στη Νάπολη. Από το 2000 ζει στην περιοχή της Τοσκάνης, όπου ασχολείται με την εγκληματολογική έρευνα στην ιταλική δικαιοσύνη. Έκανε
το λογοτεχνικό του ντεμπούτο με το βιβλίο «Πέντε μικρές αδικίες», ένα
θρίλερ με στοιχεία νουάρ και παράλληλα μια ανατομία της ανθρώπινης
ψυχής, στην οποία το καλό και το κακό συνυπάρχουν αδιαχώριστα.


Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like & share τη σελίδα facebook της Νatura nrg  και στη  facebook σελίδα των Ελληνικά Γράμματα  και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας: 

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!

  Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  Η NATURA NRG, διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Υπόθεση 178” από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα. 

  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει την 15.04.2019, ώρες 19.00. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 15.04.2019, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί.
  3. Μετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές που θα κληρωθούν σε περίπτωση που διαμένουν στην Αθήνα παραλαμβάνουν το δώρο από το υποκατάστημά των “Εκδόσεων Πεδίο” στη στοά του βιβλίου και συγκεκριμένα από την διεύθυνση:

  Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα, 10564 – Τηλ: 210-3229620 –
  Ωράριο: Δε. &  Τετ. 9:30-14:30 Τρ. – Πέμ. & Παρ. 9:30-18:00  Σάβ. 10:00-14:30

  Αν διαμένουν εκτός Αττικής τα δώρα θα αποσταλούν με courier, χωρίς επιβάρυνση.

  Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

  Εγγραφείτε σήμερα!

  Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

  NaturaBUZZ

  - Advertisement -

  Νεα

  Δείτε Επίσης