Αρχική Life Kινηματογραφικό Αφιέρωμα: Συγκάτοικοι στον Πλανήτη Γη

Kινηματογραφικό Αφιέρωμα: Συγκάτοικοι στον Πλανήτη Γη

28
Kινηματογραφικό Αφιέρωμα: Συγκάτοικοι στον Πλανήτη Γη
Sygkatikoi-Naturanrg-

Από τις 9 έως τις 17 Μαΐου, το Exile Room (Αθηνάς 12 Μοναστηράκι) φιλοξενεί ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα με τίτλο «Συγκάτοικοι στον Πλανήτη Γη», που αναδεικνύει τα σύγχρονα προβλήματα στη σχέση του ανθρώπου με τη φύση.

Σε μια εποχή που η ευαισθητοποίηση σχετικά με το περιβάλλον γίνεται ολοένα και πιο έντονη, τα προβλήματα γύρω από τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση παραμένουν εξίσου σύνθετα και επιτακτικά όσο ποτέ.

Το Exile Room πιστεύει στη δύναμη του σινεμά, και ειδικότερα του ντοκιμαντέρ, και στη δυνατότητά του να συμβάλλει καίρια στη διαρκή συζήτηση γύρω από το περιβάλλον, να αναδείξει αθέατες πτυχές στον αγώνα για την προστασία του, αλλά και να προτείνει λύσεις που ο καθένας μας μπορεί να κάνει μέρος της καθημερινότητάς του.

ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ 

Προσεγγίζοντας το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του πλανήτη με 5 ντοκιμαντέρ που μιλούν τη γλώσσα των εικόνων, θα σας πούμε ιστορίες για τη συμβίωσή μας με τη φύση και τα πλάσματά της, που θα πατήσουν play στον ακτιβισμό σας και ελπίζουμε να κρατήσει μια ζωή.

Το αφιέρωμα «Συγκάτοικοι στον Πλανήτη Γη» αποτελεί τη δική μας πολεμική ιαχή στον σημαντικότερο αγώνα του κόσμου: την επιβίωση του πλανήτη που αποκαλούμε σπίτι!

Κατεβάστε το πρόγραμμα σε PDF εδώ 

Είσοδος Δωρεάν, Ελληνικοί Υπότιτλοι, Πρόσβαση σε ΑΜΕΑ

πηγή: www.naturanrg.gr

Προηγούμενο άρθροΓια μια Ελλάδα χωρίς μελάνωμα
Επόμενο άρθροΙκιγκάι, ο λόγος που υπάρχεις!