Αρχική Green Κυριακή 13 Ιουνίου: Ζούμε το Βουνό μας! ΚαθαρίΖουμε το Ποικίλο!

Κυριακή 13 Ιουνίου: Ζούμε το Βουνό μας! ΚαθαρίΖουμε το Ποικίλο!

48
Κυριακή 13 Ιουνίου: Ζούμε το Βουνό μας! ΚαθαρίΖουμε το Ποικίλο!

3η Δράση Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης από τον Δήμο Πετρούπολης

Ανοιχτή πρόσκληση σε πολίτες, ομάδες, συλλόγους, φορείς, μαθητές και εθελοντές, με το σύνθημα «Ζούμε το Βουνό μας! ΚαθαρίΖΟΥΜΕ & ΦροντίΖΟΥΜΕ το Ποικίλο!» στέλνει ο Δήμος Πετρούπολης. Κυριακή 13 Ιουνίου: Ζούμε το Βουνό μας! ΚαθαρίΖουμε το Ποικίλο!

Την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 και ώρα 9:30 π.μ. ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος και η Διοίκηση του Δήμου, καλεί τους πολίτες να γίνουν όλοι μαζί μια αγκαλιά προστασίας και φροντίδας του Ποικίλου Όρους και να συμμετάσχουν ενεργά μια δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης. Κυριακή 13 Ιουνίου: Ζούμε το Βουνό μας! ΚαθαρίΖουμε το Ποικίλο!

Για μία πόλη πιο πράσινη, πιο ανθρώπινη

Η Διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης εκδηλώνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για αυξημένη περιβαλλοντική προστασία και διοργανώνει τη δράση αυτή με στόχο την δραστηριοποίηση των πολιτών για έναν Δήμο πιο ανθρώπινο, πιο καθαρό και πιο πράσινο! Στη δράση συμμετέχει ο Π.Δ.Σ. Πετρούπολης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» και οι «Save Your Hood» Πετρούπολης.

“Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 13 Ιουνίου και ώρα 9:30 στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Πετρούπολης (τέρμα της οδού Αναπαύσεως), για να καθαρίσουμε και να προστατεύσουμε τον μοναδικό «Πνεύμονα» της πόλης μας, το Ποικίλο Όρος. Ελάτε να διδάξουμε στα παιδιά μας την αξία του περιαστικού πρασίνου, την ομορφιά της φύσης και την αναγκαιότητα της. Ελάτε να καλλιεργήσουμε την περιβαλλοντική μας συνείδηση, διαδίδοντας ταυτόχρονα το μήνυμα της συνεργασίας και του εθελοντισμού“.

Γιατί ο σεβασμός στο περιβάλλον και η συμμετοχή στις δράσεις προστασίας του είναι δείγμα πολιτισμού της τοπικής κοινωνίας μας.

Πηγή:  www.naturanrg.gr

Προηγούμενο άρθροΗ εσωτερική έννοια του διαλείμματος
Επόμενο άρθρο7 κορυφαίες βιταμίνες και συμπληρώματα για το στρες