ΑγοράKorendy Greece: γνωρίστε τα νέα κορεάτικα καλλυντικά

Korendy Greece: γνωρίστε τα νέα κορεάτικα καλλυντικά

Πολλές φορές δεν γνωρίζουμε ποια καλλυντικά να χρησιμοποιήσουμε για την επιδερμίδα μας ή αναρωτιόμαστε αν υπάρχουν άλλες λύσεις, με φυσικά υλικά για απαλή επιδερμίδα ακόμη και αναδόμηση.

Γνωρίζεις τα κορεάτικα καλλυντικά;

Τα Κορεάτικα καλλυντικά που εισάγονται και διατίθενται στην ελληνική αγορά από την Korendy Greece, επιλέγονται σχολαστικά ανάμεσα σε άριστα φυσικά προϊόντα της Ν. Κορέας και με στόχο να ταιριάζουν απόλυτα στις συνθήκες της Ελλάδας.

Αρχαίες συνταγές για κρυστάλλινη λάμψη του δέρματος

Οι κλιματικές συνθήκες, η κουλτούρα και οι συνήθειες χρήσης των καλλυντικών και των προϊόντων περιποίησης αποτελούν γνώμονα για την επιλογή τους από την Korendy Greece, ως τα καταλληλότερα της K-beauty για τους καταναλωτές στη χώρα μας.

Με βαθιά γνώση της κορεάτικης φιλοσοφίας περί αισθητικής και της μακράς παράδοσης των κορεάτικων φυσικών προϊόντων, η εταιρεία εισαγωγής και διάθεσης Korendy επιχειρεί παράλληλα να εξηγήσει στους Έλληνες καταναλωτές την σημαντικότητα των 5 πυλώνων περιποίησης του δέρματος, που αποτελεί την επιτομή της ομορφιάς.

→ Η κρυστάλλινη λάμψη του δέρματος είναι πλέον η νέα τάση στην αισθητική αντίληψη της ομορφιάς που κατακτά ταχύτατα την διεθνή και την ελληνική αγορά καλλυντικών προϊόντων.

Korendy Greece: γνωρίστε τα νέα κορεάτικα καλλυντικά

Vegan & cruelty free καλλυντικά για υγιή επιδερμίδα

Αρχαίες συνταγές και συμβουλές εξαιρετικά αποτελεσματικές, που τα ίχνη τους χάνονται στους αιώνες, εστιάζουν στην λάμψη του δέρματος του προσώπου η οποία εξασφαλίζεται από τη καθαρότητα, τη θρέψη και την ενυδάτωση, που με την σειρά τους βασίζονται στην συστηματική και καθημερινή υποχρέωση προς τον εαυτό μας.

Δοκιμάστε τα! 

→ Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μπορείτε να βρείτε στο eshop της εταιρείας www.korendy.gr Τηλέφωνο επικοινωνίας: 694 5138236. Ώρες επικοινωνίας από τις 16:30 έως τις 21:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Λίγα λόγια για την Korendy

Η εταιρεία Korendy ξεκίνησε την δραστηριότητά της στη Νότια Κορέα  το 2015 με μότο “Τα πιο σύγχρονα καλλυντικά από τη Νότια Κορέα σε όλο τον κόσμο”. Πρωταρχικός στόχος η προσεκτική επιλογή καλλυντικών προϊόντων και προϊόντων περιποίησης κορυφαίας ποιότητος και η διανομή τους.

Η εξυπηρέτηση πελατών της Korendy αποτελεί το καθημερινό μέλημα των ανθρώπων της που με γνώση και συναίσθηση ευθύνης χτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με συνεργάτες και καταναλωτές.

H εταιρεία Korendy Greece, ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα στις αρχές του 2021, γνωρίζοντας στους Έλληνες καταναλωτές τον νέο κόσμο της K-Beauty και διαθέτοντας προϊόντα που επιλέγονται σχολαστικά μεταξύ των άριστων νοτιο- Κορεάτικων καλλυντικών που έχουν ιστορία και παράδοση αιώνων.

Για την επιλογή των προϊόντων, πριν αυτά προταθούν στους πελάτες και κυκλοφορήσουν στην αγορά, εφαρμόζονται αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης και εφόσον δοκιμαστούν από την ομάδα της Korendy, τίθενται σε κυκλοφορία. Από την κάθε μάρκα –παραγωγό καλλυντικών επιλέγονται τα καταλληλότερα για τις κλιματικές συνθήκες της χώρας, την κουλτούρα και τις συνήθειες των Ελληνίδων. Κατά την επιλογή ενός προϊόντος, λαμβάνονται υπόψη κριτήρια όπως η αγνότητα και η ασφάλεια των συστατικών, η αποτελεσματικότητά τους, η προτίμηση που δείχνουν οι αντίστοιχες ηλικιακές ομάδες άλλων χωρών.

Η Korendy Greece διαθέτει ήδη στην ελληνική αγορά 20 από τις καλύτερες μάρκες καλλυντικών προϊόντων και προϊόντων περιποίησης K-beauty παραδίδοντας σχεδόν άμεσα μετά την παραγγελία και στοχεύοντας, πολύ σύντομα, να εμπλουτίσει την συλλογή της. Έτσι, θα ανταποκριθεί πλήρως στα ζητούμενα των Ελλήνων καταναλωτών που επιθυμούν να έχουν την εμπειρία της μοναδικής αίσθησης και αποτελεσματικότητας των προϊόντων αυτών.

Πηγή: www.naturanrg.gr

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.