ΒιβλίοΚρέας; Όχι ευχαριστώ – Οδηγός διατροφής για χορτοφάγους

Κρέας; Όχι ευχαριστώ – Οδηγός διατροφής για χορτοφάγους

Κωνσταντίνος Κούτσικας, www.mednutrition.gr

Το βιβλίο «Κρέας; Όχι ευχαριστώ – Οδηγός διατροφής για χορτοφάγους», του διαιτολόγου-διατροφολόγου MSc, Κωνσταντίνου Κούτσικα περιέχει χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για μια εύκολη, διασκεδαστική και «γευστική» μετάβαση σε μια ισορροπημένη μεσογειακή διατροφή, από την οποία απουσιάζει το κρέας.

Το βιβλίο, γράφτηκε για όσους είναι ήδη χορτοφάγοι ή σκέφτονται να γίνουν ή δεν καταναλώνουν καθόλου κρέας κατά τη διάρκεια των νηστειών. Εδώ ακριβώς έγκειται η χρησιμότητα του συγκεκριμένου βιβλίου: έρχεται να σας στηρίξει στην απόφασή σας να κόψετε το κρέας, παρέχοντάς σας όλες τις αναγκαίες πληροφορίες και παρουσιάζοντας σας ένα πρότυπο ζωής και διατροφής που είναι ισορροπημένο, ασφαλές και πανεύκολο στην εφαρμογή του. Κι επειδή το παν είναι λοιπόν ο σχεδιασμός, στο βιβλίο δίνονται απλοί και πρακτικοί συνδυασμοί φυτικών τροφίμων, που εξασφαλίζουν τη διατροφική επάρκεια σε θρεπτικά συστατικά, όπως η πρωτεΐνη και το ασβέστιο.

Ακόμη, παρέχονται tips για το μαγείρεμα χορτοφαγικών γευμάτων, για εύκολα σνακ. Θα εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε πόσα πολλά φαγητά μπορούν να γίνουν χορτοφαγικά, αντικαθιστώντας το κρέας με κάποιο από τα υποκατάστατά του. Το βιβλίο κλείνει με 6 μοναδικές χορτοφαγικές συνταγές του γνωστού και καταξιωμένου σεφ Γιάννη Λουκάκου και τη διατροφική ανάλυσή τους.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.