ΕυεξίαBody and mindLaughter Yoga · Γιόγκα Γέλιου summer event 2015

Laughter Yoga · Γιόγκα Γέλιου summer event 2015

Το Κλαμπ Γέλιου Νεάπολης-Εξαρχείων γιορτάζει τα 3α του γενέθλια με τη δράση: Laughter Yoga · Γιόγκα Γέλιου summer event 2015. Κάθε Κυριακή στον Εθνικό Κήπο, από 31 Μαΐου – 26 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα: 12:00 έως 13:00, ώρα προσέλευσης: 11:45 – 11:55. Σημείο συνάντησης: Ηλιακό ρολόι · οδός Αμαλίας  (χάρτης)  https://goo.gl/maps/sX2GJ
 Δεν χρειάζεται να έχει κανείς καλή φυσική κατάσταση, ή αίσθηση χιούμορ για να συμμετέχει, χρειάζεται μόνο να φορά άνετα ρούχα! …εάν έχει στρωματάκι να το φέρει μαζί του.
Οι Συναντήσεις Γέλιου είναι δωρεάν και ανοιχτές για όλους.
Συντονίστρια: Βηθλεέμ Μπαλτζή

Τι είναι το Κλαμπ Γέλιου Νεάπολης-Εξαρχείων;

Είναι ένα κοινωνικό Κλαμπ Γέλιου που ιδρύθηκε από την Βηθλεέμ Μπαλτζή τον Απρίλιο του 2012. Προσφέρει δωρεάν συνεδρίες Γιόγκα του Γέλιου για υγεία, ευεξία και συναισθηματική ισορροπία των μελών του.
Μερικά από τα οφέλη του γέλιου είναι:

 • Αυξάνει την παροχή οξυγόνου στο σώμα και τον εγκέφαλο.
 • Είναι εύκολος και ευχάριστος τρόπος να αναπνέουμε σωστά.
 • Διεγείρει τον κυτταρικό μεταβολισμό. Τονώνει την κυκλοφορία της λέμφου και ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
 • Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και ρυθμίζει την πίεση.
 • Αυξάνει το ρυθμό αποτοξίνωσης μέχρι και 15 φορές πάνω από τα φυσιολογικά επίπεδα.
 • Απελευθερώνει ενδορφίνες που τονώνουν την αισιοδοξία, την αυτοπεποίθηση. Απελευθερώνει καταπιεσμένα συναισθήματα που βρίσκονται μπλοκαρισμένα και αποθηκευμένα στο σώμα
 • Καθυστερεί το γήρας. Είναι ένας απλός τρόπος αυτοκάθαρσης και αυτοανάπτυξης.

https://youtu.be/MFDPOABx0hw
LaughingYoga

Γιατί να έρθω στον Εθνικό Κήπο να κάνω Γιόγκα Γέλιου;

 1. Ο Εθνικός Κήπος είναι ένα από τα δροσερά και με οξυγόνο μέρη της Αθήνας με εύκολη πρόσβαση για όλους.
 2. Από όλα τα συστήματα της γιόγκα, η Γιόγκα του Γέλιου, είναι το πιο εύκολο!
 3. Για να απολαύσουμε τα επιστημονικά αποδεδειγμένα οφέλη του γέλιου στο σώμα και το νου μας, χρειάζεται να γελάμε με ελάχιστη διάρκεια 10 με 15 λεπτά. Από τη στιγμή που στη Γιόγκα του Γέλιου γελάμε σαν άσκηση, μπορούμε να συνεχίσουμε να γελάμε για όση ώρα επιθυμούμε. Από την άλλη, το αυθόρμητο γέλιο προκύπτει για μόλις λίγα δευτερόλεπτα, εδώ κι εκεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, και δεν είναι αρκετό ώστε να προκαλέσει βιοχημικές αλλαγές στο σώμα μας.
 4. Το αυθόρμητο γέλιο εξαρτάται από πολλούς λόγους και συνθήκες, ωστόσο δεν υπάρχουν πλέον πολλά ερεθίσματα που μας κάνουν να γελάμε. Αυτό σημαίνει ότι αφήνουμε το γέλιο στην τύχη: μπορεί να συμβεί, αλλά ίσως κι όχι. Στη Γιόγκα του Γέλιου δεν αφήνουμε το γέλιο στην τύχη, αλλά δεσμευόμαστε να γελάμε. Αυτός εξάλλου είναι κι ο εγγυημένος τρόπος για να λάβουμε τα οφέλη του γέλιου στην υγεία μας.
 5. Με την εξάσκηση του Γέλιου έχουμε άμεσα αποτελέσματα θετικής ενέργειας, χαλάρωσης, ισορροπίας.
 6. Μοιραζόμαστε αυτή τη γνώση και την εμπειρία δωρεάν, γιατί έχουμε ωφεληθεί και πιστεύουμε, ως εναλλακτικοί θεραπευτές, πως όλοι έχουμε δικαίωμα στην αποτελεσματικότητα της θεραπείας του γέλιου.
 7. Είναι δώρο όσων μείνουμε Αθήνα χωρίς διακοπές. Γιατί τις συνθήκες τις φτιάχνουμε εμείς. Έχουμε δυνατότητα δωρεάν διακοπών γέλιου για να αντέξουμε.

Πριν το γέλιο οργανώνουμε πρωινή βουτιά στο λιμανάκι της Βουλιαγμένης. Όποιος ενδιαφέρεται για τα επιπλέον οφέλη της θάλασσας δηλώνει συμμετοχή. Από Μετρό Σύνταγμα προς Ελληνικό ώρα 6:30 και  γραμμή 122 προς Λιμανάκι Βουλιαγμένης. Επιστροφή Εθνικός Κήπος 11:45
Πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/1765051123721206/
https://www.facebook.com/LaughterClubNeapolisExarchia
Πληροφορίες: Τηλ.: 6973 744 578

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης