LifeΛάβε μέρος στο Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας “Creative Business Cup”

Λάβε μέρος στο Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας “Creative Business Cup”

Η δημιουργική βιομηχανία περιμένει τον νέο παγκόσμιο πρωταθλητή

Δηλώσεις συμμετοχών μέχρι τις 26 Ιουλίου στο www.industrydisruptors.org

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στην Ελλάδα το παγκόσμιο πρωτάθλημα της δημιουργικής βιομηχανίας “Creative Business Cup”, εκεί όπου συναντιούνται ιδέες και επιχειρηματίες για την προώθηση καινοτόμων και ξεχωριστών επιχειρηματικών προτάσεων στον τομέα της δημιουργικής βιομηχανίας.
Στην Ελλάδα τον διαγωνισμό διοργανώνουν  οι Industry DisruptorsGame Changers (IDGC), στην ιστοσελίδα των οποίων μπορεί κάποιος να δηλώσει συμμετοχή για τον εθνικό διαγωνισμό.
Ο νικητής του Διαγωνισμού θα έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Διεθνή Τελικό που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 17-19 Νοεμβρίου στην Κοπεγχάγη, με την συμμετοχή 400 επενδυτών μελών του δικτύου European Business Angels Network, και να διαγωνιστεί ανάμεσα σε 63χώρες, κερδίζοντας όχι μόνο διεθνή αναγνωρισιμότητα, αλλά και σημαντικά έπαθλα και υπηρεσίες.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νικητής του διαγωνισμού “Creative Business Cup” θα αναδειχθεί μέσα από ζωντανό κοινό και κριτές, κατά τη διάρκεια των τετραήμερων εκδηλώσεων του Disrupt Startup ScaleUP (http://www.disrupt2015.com/), που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, 1-4 Οκτωβρίου 2015, μία διοργάνωση η οποία θα αποτελέσει οδηγό επιβίωσης της επιχειρηματικότητας, σε μία περίοδο που το επιχειρείν βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας ή όπως ευφυώς λένε και οι ID-GC “Entrepreneurship Under Siege”.

Ποιους αφορά

Ταλαντούχους επιχειρηματίες και εν δυνάμει επιχειρηματίες στους εξής τομείς:
  • Σχέδιο
  • Αρχιτεκτονική
  • Παραγωγή περιεχομένου
  • Διαφήμιση
  • Βιβλία/ Τύπος
  • Μουσική
  • Φιλμ και video
  • Τέχνη και Χειροτεχνία
  • Ραδιόφωνο και Τηλεόραση
  • Ψυχαγωγικά Πάρκα & Ζωντανές Σκηνές
  • Γαστρονομία
  • Δραστηριότητες αναψυχής

Ειδικότερα  για το Διαγωνισμό

Για τους υποψήφιους που θέλουν να διεκδικήσουν τη θέση τους στον Τελικό η διαδικασία υποβολής συμμετοχών, με απαιτούμενη την υποβολή ενός επιχειρηματικού σχεδίου, έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 26 Ιουλίου. http://industrydisruptors.org/index.php/competitions/creative-business-cup
Ποιοι είναι οι Industry Disruptors – Game Changers (ID – GC)
Οι Industry Disruptors – Game Changers (ID – GC), αποτελούν μια πρωτοβουλία που στόχο έχει τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος που ενισχύει και προάγει την καινοτομική επιχειρηματικότητα, εστιάζοντας στη νεοφυή επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια. Μέσω στρατηγικών συνεργασιών με αναγνωρισμένους φορείς στήριξης της επιχειρηματικότητας του εξωτερικού, οι ID-GC προσφέρουν τη δυνατότητα σε νέους επιχειρηματίες να ωριμάσουν τις ιδέες τους μέσα από δικτύωση, διαγωνισμούς, εκπαίδευση, χρηματοδότηση, mentorship, και στρατηγικές επικοινωνίας προσαρμοσμένες στις ανάγκες μιας start-up επιχείρησης. Διαβάστε περισσότερα για τους ID-GC στο www.industrydisruptors.org.

Για περισσότερες πληροφορίες
Έλλη Παπουτσάνη, ellie.p@id-gc.org
Βάσω Βασιλοπούλου, vvasilopoulou@industrydisruptors.org
Τηλ: 210 7236217
 

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Contact to Listing Owner

Captcha Code