ΑγοράΑκόμα μια Διεθνή Διάκριση για την Longevity Diet foods και το YoguDiet!

Ακόμα μια Διεθνή Διάκριση για την Longevity Diet foods και το YoguDiet!

Ακόμα μια Διεθνή Διάκριση για την Longevity Diet foods και το YoguDiet!

Το YoguDiet 2% της StartUp Longevity Diet foods βραβεύτηκε για ακόμη μια φορά σε Διεθνή Διαγωνισμό. Μετά την διάκριση ως το Καλύτερο Γιαούρτι του 2016, στο Παγκόσμιο Συνέδριο Γαλακτοκομικών του 2016 που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, διακρίθηκε και για την ποιότητα και την υπέροχη γεύση του, με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης, από τον διεθνή διαγωνισμό γευσιγνωσίας, iTQi (International Taste & Quality Institute) αυτή τη φορά στη «πρωτεύουσα» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις Βρυξέλλες.

Το “Βραβείο Ανώτερης Γεύσης του iTQi“, μια σφραγίδα ποιότητας στην γεύση!

Το “Βραβείο Ανώτερης Γεύσης” είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στην γεύση που χορηγείται από διαμορφωτές γνώμης στο χώρο των Τροφίμων και Ποτών, οι οποίοι είναι βραβευμένοι Σεφ & Γευσιγνώστες.

Κατά την διάρκεια των γευστικών αξιολογήσεων, κάθε προϊόν υπόκειται σε μια ‘τυφλή’ γευσιγνωσία, σύμφωνα με μια αυστηρή διαδικασία οργανοληπτικής ανάλυσης.

Οι κριτές καλούνται να αξιολογήσουν τα προϊόντα σαν να τα επέλεγαν οι ίδιοι για το δικό τους σπίτι και όχι σύμφωνα με τα στάνταρ των εστιατορίων τους.

Κάθε προϊόν αξιολογείται μέσα στο πλαίσιο μιας οργανοληπτικής ανάλυσης, όπου κάθε μέλος της Επιτροπής λαμβάνει υπόψη του κριτήρια όπως η οσμή, όψη, γεύση, επίγευση, υφή κλπ. Οι κριτές επίσης καταγράφουν τα σχόλιά τους και -αν χρειαστεί- κάνουν προτάσεις για βελτιώσεις.

Μετά το τέλος των γευστικών αξιολογήσεων, το iTQi ετοιμάζει ένα αναλυτικό γράφημα με τις βαθμολογίες από τα επιμέρους οργανοληπτικά κριτήρια, συνοψίζει τα σχόλια και τις προτάσεις των κριτών και τα διαθέτει στις συμμετέχουσες εταιρίες. Αυτές οι πληροφορίες είναι ιδιαίτερα πολύτιμες στους παραγωγούς, καθώς τους βοηθούν να κατανοήσουν καλύτερα την γνώμη της Κριτικής Επιτροπής αλλά και να εντοπίσουν ενδεχόμενες περιοχές βελτίωσης για τα προϊόντα τους.

Η τελετή Απονομής των Βραβείων Ανώτερης Γεύσης, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις Βρυξέλλες.

YoguDiet 2%: Πρόκειται για ένα high protein αυθεντικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι με 2% λιπαρά με φρέσκο γάλα ημέρας που προέρχεται από τις τοπικές φάρμες και εμπλουτίζεται μέσω φυσικών διαδικασιών με εκχύλισμα σταφυλιού, πλούσιο σε πολυφαινόλες που προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην υγεία.

Σχετικά με την Longevity Diet Foods

Η Longevity Diet Foods θέλοντας να καλύψει όλες τις ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού, περιλαμβάνει μια σειρά από υψηλής διατροφικής αξίας, βιολειτουργικά και πολύ γευστικά γαλακτοκομικά προϊόντα.

Ελληνική εταιρεία βιοτεχνολογίας βασισμένη στις αξίες της μεσογειακής διατροφής η οποία έχει ως στόχο της να προσφέρει μια νέα σειρά καινοτόμων γαλακτοκομικών προϊόντων που θα βελτιώσουν τις συνθήκες για μακροζωία καλύπτοντας παράλληλα όλες τις διατροφικές απαιτήσεις του ανθρώπινου οργανισμού. Η Longevity Diet Foods, αναπτύσσει μια νέα γενιά γευστικών και πάνω απ’ όλα φυσικών προϊόντων διατροφής με βιολειτουργικές* ιδιότητες, οι οποίες πληρούν τις απαιτήσεις των καταναλωτών.

Τα προϊόντα της Longevity Diet Foods βρίσκονται στην αγορά της Ελλάδας σε βιολογικά & υγιεινά καταστήματα, Premium Ξενοδοχεία & Γυμναστήρια καθώς και σε high end σημεία πώλησης όπως Θανόπουλος, Ηπειρώτισσα, Μπαλάσκας κ.α.

*Βιολειτουργικά προϊόντα: Έχουν εξαιρετικά ευεργετική δράση στον οργανισμό καθώς μπορούν να δράσουν προληπτικά, σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις και θεραπευτικά, για την διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού.

Περισσότερα στοιχεία μπορείτε να βρείτε στο: http://longevitydiet.life/el/ και www.itqi.com

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης