ΑγοράLybera: αγαπά εσένα και το περιβάλλον!

Lybera: αγαπά εσένα και το περιβάλλον!

Κυκλοφορεί πλέον και στην Ελλάδα το νέο πρωτοποριακό προϊόν που αφορά την υγεία και την οικολογία  των γυναικών κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσης.  Πρόκειται για το επιτυχημένο διεθνώς υγιεινό εμμηνορροϊκό κυπελλάκι  «Lybera»,  (διεθνής ονομασία lybera menstrual cup), το οποίο βελτιστοποιεί τον τρόπο διαχείρισης της εμμήνου ρύσης.
To «Lybera», αποτελεί την εναλλακτική λύση στη χρήση των παραδοσιακών απορροφητικών προϊόντων (σερβιέτες – ταμπόν), είναι επαναχρησιμοποιήσιμο για πολλά χρόνια, δεν ρυπαίνει το περιβάλλον, κοστίζει μόνο 19,90 € και η λειτουργία του συνίσταται  να συλλέγει αντί να απορροφά τα έμμηνα.
Kατασκευάζεται στην Ιταλία, από Πιστοποιημένη Ιατρική Πλατινική Σιλικόνη με βάση τα υψηλότερα στάνταρντ  ποιότητας. Το «Lybera», εκτός από την εξαιρετική σχέση κόστους/οφέλους, σχεδιάστηκε για να ταιριάζει απόλυτα στον έντονο τρόπο ζωής της σύγχρονης γυναίκας και επιτρέπει κατά τη διάρκεια της περιόδου κάθε δραστηριότητα και άσκηση. Διατίθεται από τα Φαρμακεία και τα καταστήματα Βιολογικών προϊόντων.
www.lybera.gr, www.facebook.com/Lybera.gr

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Contact to Listing Owner

Captcha Code