Αρχική Αγορά Macrovita vital bio-serum intensive care

Macrovita vital bio-serum intensive care

Macrovita vital bio-serum intensive care
MACROVITA-VITAL-BIO-SERUM-Naturanrg

Macrovita vital bio-serum intensive care
Για εντατική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης

Οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, η μόλυνση του περιβάλλοντος, οι βαφές, το στρες, το κάπνισμα και οι ηλεκτρικοί στεγνωτήρες ταλαιπωρούν υπέρμετρα τα μαλλιά καθημερινά. Τους θερμούς μάλιστα μήνες, το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας μεγεθύνουν το πρόβλημα. Η τριχόπτωση είναι, ατυχώς, δίπλα μας όλο το χρόνο. Είναι λοιπόν απόλυτα απαραίτητο να βοηθούμε συνεχώς τα μαλλιά μας στην αντιμετώπιση αυτού του δισεπίλυτου προβλήματος.

Η καλύτερη μέθοδος για αυτό είναι να χρησιμοποιηθεί ο ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ (VITAL BIOSERUM INTENSIVE CARE AGAINST HAIR LOSS) MACROVITA. Ο ορός συνδυάζει σε πυκνή συγκέντρωση ένα πολυδύναμο σύνολο φυτικών ουσιών και βιταμινών που αναζωογονούν τις ρίζες, ενισχύουν τα αδύναμα μαλλιά, επιμηκύνουν το χρόνο ζωής τους και τα προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Περιέχει κόκκινο σταφύλι*, πιπερόριζα (τζίντζερ), φυτική πρωτεΐνη, φασκόμηλο, μολόχα*, βιοτίνη (βιταμίνη Η), νικοτιναμίδιο (βιταμίνη ΡΡ) και προβιταμίνη Β5 (πανθενόλη).

  • Σε 12 αμπούλες των 5ml.
  • *Βιολογικής καλλιέργειας
  • Με συστατικά φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 91%.

O ορός για εντατική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης Macrovita δεν περιέχει mineral oil, βαζελίνη, προπυλενογλυκολη, σιλικόνες και parabens, ούτε μεταλλαγμένα φυτικά συστατικά. Είναι δερματολογικά ελεγμένος και φιλικός προς το περιβάλλον.

Φροντίδα από τη Φύση αποκλειστικά στα Φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα Βιολογικών Προϊόντων
MACROVITA Α.Ε.
Αθήνα: Τηλ. 210 252 3380 • Fax 210 251 1294
Θεσσαλονίκη: Τηλ. 2310 344 042 • Fax 2310 340 198
e-mail: info@macrovita.gr www.macrovita.grfb: MacrovitaOfficial

Προηγούμενο άρθροHübner Silicea cold sore lip gel
Επόμενο άρθροΆνοιξη! Πάρτε μια βαθιά ανάσα