ΟικογένειαΠαιδίΜαζί ενάντια στο AIDS με ένα κόσμημα για τα οροθετικά παιδιά του Νοσοκομείου Αγία...

Μαζί ενάντια στο AIDS με ένα κόσμημα για τα οροθετικά παιδιά του Νοσοκομείου Αγία Σοφία

Με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS (1η Δεκεμβρίου), η Ε.Ε.Μ.Α.Α. (Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS) ενώνει τις δυνάμεις της με την καταξιωμένη σχεδιάστρια Ιωάννα Ανδρίτσου και δημιουργούν το Twogether.

Ένα μοναδικό κόσμημα, «πρωτόγονα φουτουριστικό» και εμπνευσμένο από την ανάγκη του ανθρώπου να συνυπάρχει, να ζει, να ερωτεύεται, να ελπίζει και να γίνεται αποδεκτός μέσα από τη διαφορετικότητά του. Όλα τα έσοδα από την πώληση του θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση μίας ιδιαίτερα ευάλωτης κοινωνικής ομάδας, των οροθετικών παιδιών του Νοσοκομείου «Αγία Σοφία».
together-4

Το Twogether, διατίθεται μέσω του eshop: www.noilence.com/product/twogether, ενώ 2 – 4 Δεκέμβρη 2016 θα πωλείται και στο ξενοδοχείο Divani Caravel κατά τη διάρκεια του 28ου Πανελληνίου Συνεδρίου AIDS, που απευθύνεται στην ιατρική κοινότητα. Το ετήσιο αυτό συνέδριο διοργανώνεται από την Ε.Ε.Μ.Α.Α., τη μόνη ελληνική Επιστημονική Εταιρεία και συγχρόνως Μ.Κ.Ο. που από το 1987 προωθεί με κάθε μέσο τη βασική και εφαρμοσμένη έρευνα και αναπτύσσει δραστηριότητες με στόχο την προληπτική και θεραπευτική αντιμετώπιση του AIDS και των Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων (Σ.Μ.Ν.).

Το AIDS σε αριθμούς σήμερα: 

Από τα διεθνή επιδημιολογικά δεδομένα, υπολογίζεται ότι το 2015 με HIVλοίμωξη ζουν 36,7 εκ. άνθρωποι, εκ των οποίων τα 1,8 εκ. είναι παιδιά. Αξίζει να τονισθεί ότι το 40% αυτών των ατόμων αγνοεί τη λοίμωξη, γεγονός το οποίο καθιστά επιτακτική την ανάγκη ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με το AIDS, τη χρήση προφυλακτικού, την τακτική εξέταση και τη σεξουαλική αγωγή γενικότερα. Ωστόσο, φέτος υπάρχουν και ορισμένες θετικές εξελίξεις: στη χώρα μας, σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά και στοιχεία των Μονάδων Λοιμώξεων που έχει συλλέξει η Ε.Ε.Μ.Α.Α. προκύπτει σαφής μείωση των νέων κρουσμάτων σε ποσοστό 40%., κάτι το οποίο όμως θα πρέπει να επαναξιολογηθεί στο τέλος του 2016 και να επιβεβαιωθεί κατά το 2017.
 
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ: Ε.Ε.Μ.Α.Α.: www.aids.org.gr – www.aids.org.gr/index.php/gia-to-koino – www.aids.org.gr/index.php/gia-ton-eidiko – «Πρόγραμμα  ενημέρωσης μαθητών σε σχολεία» / Noilence Jewelry: www.noilence.com/product/twogether – www.noilence.com

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης