Διαγωνισμοί-ΕΛΗΞΕ-25 χρόνια Εκκλησιαστικό Όργανο στο Μέγαρο Μουσικής - Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις!

-ΕΛΗΞΕ-25 χρόνια Εκκλησιαστικό Όργανο στο Μέγαρο Μουσικής – Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις!


Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για τα 25 χρόνια Εκκλησιαστικό Όργανο του Μεγάρου Μουσικής, ένα εορταστικό ρεσιτάλ της Ουρανίας Γκάσιου με 6.000 αυλούς !

 Κυριακή  23 Δεκεμβρίου | 20:30 | Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

Τον επιβλητικό ήχο του μεγαλύτερου εκκλησιαστικού οργάνου της χώρας μας θα απολαύσουν σε ένα εορταστικό ρεσιτάλ με επετειακό χαρακτήρα οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Μεγάρου την προπαραμονή των Χριστουγέννων. Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τα εγκαίνια του εκκλησιαστικού οργάνου, η Ουρανία Γκάσιου, στο καθιερωμένο πλέον χριστουγεννιάτικο ραντεβού της με το κοινό, δίνει την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 8:30 το βράδυ στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης ένα εντυπωσιακό ρεσιτάλ με δημιουργίες κλασικών και σύγχρονων συνθετών αλλά και χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Τα εγκαίνια του εκκλησιαστικού οργάνου του ΜΜΑ, …

… τα Χριστούγεννα του 1993,  σηματοδότησαν μια νέα εποχή μουσικής δημιουργίας: συναυλίες, φεστιβάλ, μετακλήσεις ξένων καλλιτεχνών, και φυσικά εκπαίδευση των πρώτων μαθητών στη χώρα μας, που σήμερα ως σολίστ την εκπροσωπούν διεθνώς. Ανάμεσά τους, η Ουρανία Γκάσιου, οργανίστα του Μεγάρου και της Γαλλικής Προτεσταντικής εκκλησίας του Λονδίνου, η οποία επέλεξε για τη χριστουγεννιάτικη συναυλία της έργα του διεθνούς ρεπερτορίου που αποπνέουν θρησκευτικότητα αλλά και κοσμική αγαλλίαση και ξεδιπλώνουν την εκφραστική παλέτα του βασιλιά των οργάνων.

Στο πρόγραμμα αυτής της γιορτινής βραδιάς…

… ξεχωριστή θέση κατέχει ο Johann Sebastian Bach [Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ] με δοξαστικά κοράλ για τα Χριστούγεννα. Η Ουρανία Γκάσιου θα ερμηνεύσει ακόμη το Πρελούδιο και Φούγκα σε σολ μείζονα που, αν και πρώιμο έργο του Γ.Σ. Μπαχ, αναδεικνύει τη συνθετική δεινότητα του Μεγάλου Κάντορα της Λειψίας, καθώς και την Τρίτη από τις Έξι σονάτες του Felix Mendelssohn [Φέλιξ Μέντελσον], ένα από τα σημαντικότερα έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου για εκκλησιαστικό όργανο. Tη Γαλλική Σχολή εκπροσωπούν οι Alexandre Guilmant  και Olivier Messiaen με θρησκευτικές συνθέσεις τους αφιερωμένες στη Γέννηση και τα Χριστούγεννα, καθώς και ο Eugene Gigout , του οποίου θα ακουστεί η διάσημη Τοκάτα σε σι ελάσσονα. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν το Σκέρτσο σε σολ ελάσσονα του Ιταλού Marco Enrico Bossi [Μάρκο Ενρίκο Μπόσσι], γνωστού οργανίστα, συνθέτη και μουσικοπαιδαγωγού της ρομαντικής εποχής, καθώς και τρία μικρά χριστουγεννιάτικα κομμάτια (carols).

Τιμές εισιτηρίων 7,5 € (Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι) ● 10 € (Ζώνη Ε) ● 15 € (Ζώνη Δ) ● 20 € (Ζώνη Γ) ● 25 € (Ζώνη Β) ● 30 € (Ζώνη Α) ● 35 € (Διακεκριμένη Ζώνη)

Πληροφορίες  210 72.82.333, www.megaron.gr

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας και 5 τυχεροί με τους συνοδούς τους θα κερδίσουν από μία πρόσκληση για το Ρεσιτάλ εκκλησιαστικού οργάνου με ύμνους & χριστουγεννιάτικες μελωδίες της Oυρανίας Γκάσιου, στο Μέγαρο Μουσικής.
Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like & share στις σελίδες facebook του Μεγάρου Μουσικής και της Νatura nrg   και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!

  Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και το Μέγαρο Μουσικήςδιεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 τυχεροί/ ές με τους συνοδούς τους θα κερδίσουν από μία πρόσκληση για το Ρεσιτάλ εκκλησιαστικού οργάνου με ύμνους & χριστουγεννιάτικες μελωδίες της Oυρανίας Γκάσιου, στο Μέγαρο Μουσικής.
  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και του Μεγάρου Μουσικής, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει την 21.12.2017, ώρες 19.00. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 21.12.2017, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 5 νικητές και 5 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από το Μέγαρο ΜουσικήςΗ διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

  Εγγραφείτε σήμερα!

  Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

  NaturaBUZZ

  - Advertisement -

  Νεα

  Δείτε Επίσης

  Contact to Listing Owner

  Captcha Code