Αρχική Διαγωνισμοί ΕΛΗΞΕ- Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση-αφιέρωμα “Ηχο-δράσεις” στον Νίκο Τουλιάτο

ΕΛΗΞΕ- Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση-αφιέρωμα “Ηχο-δράσεις” στον Νίκο Τουλιάτο

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό μας και 5 τυχεροί με τους συνοδούς τους θα κερδίσουν προσκλήσεις για τη Μουσική παράσταση – αφιέρωμα στον Νίκο Τουλιάτο “Ηχο-δράσεις”, στο Μέγαρο Μουσικής.

Μια δραματοποιημένη μουσική παράσταση-γιορτή, αφιέρωμα στον διεθνώς καταξιωμένο Έλληνα ιερέα της σύγχρονης τζαζ και αυτοσχεδιαζόμενης μουσικής.

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 | 20:00 | Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη

 

Μια δραματοποιημένη μουσική παράσταση-γιορτή, αφιέρωμα στον διεθνώς καταξιωμένο Έλληνα ιερέα της σύγχρονης τζαζ και αυτοσχεδιαζόμενης μουσικής με 64 συμμετέχοντες επί σκηνής μουσικούς, συνθέτες, τραγουδιστές, ηθοποιούς, χορευτές, οι οποίοι «αφηγούνται», με όχημα τη μουσική, τον λόγο και την κίνηση, γεγονότα από την καλλιτεχνική  πορεία του  Νίκου Τουλιάτου: από την παιδική του ηλικία, από τις συνεχείς μετακινήσεις του στις γειτονιές του κόσμου μέχρι τις μέρες της καταξίωσής του στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

50 χρόνια καλλιτεχνικής δημιουργίας στο χώρο των κρουστών: από τα εφηβικά ντραμς του 1967 μέχρι τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία | Γιώργος Ρούφας Χορογραφία | Jimmy Kalis Φωτισμοί | Αλέξανδρος Πολιτάκης Ήχος | Παντελής Γιατζιτζόγλου

Συμμετέχουν:

Νατάσσα Μάρε Μουμτζίδου | φωνή Γιάννης Σιδηράς | φωνή Φανή Τσαϊλάκη | φωνή Βαγγέλης Γκούμας | κρουστά Ευαγγελία Σιουμάλα | κιθάρα Ανδρέας Συμβουλόπουλος | πιάνο Σοφία Ανδριανού | φωνή Ανδρέας Μνιέστρης | σαξόφωνο Nadi Nadia Zahoor | φωνή

Λαμβάνουν μέρος τα παιδιά Ερμής και Μαλένα Αναγνώστου 
Ομάδα ΗΧΟΠΟΙΟΙ Le Ballet Companie Magique
Ομάδα κρουστών ΗΧΟΔΡΑΣΗ
Συμπαραγωγή   ΗΧΟΔΡΑΣΗ–ΜΜΑ

 

Νίκος Τουλιάτος, ένας από τους πλέον καταξιωμένους διεθνώς Έλληνες μουσικούς της τζαζ

Έχει συνεργαστεί με εικαστικούς, καλλιτέχνες, χορευτές, ηθοποιούς, σκηνοθέτες, Έλληνες και ξένους.

Eχει σκηνοθετήσει και παρουσιάσει παραστάσεις multi media στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Έχει γράψει μουσική για ταινίες και θέατρο. Συμμετείχε σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ.

Με προσωπική δισκογραφία που ξεπερνά τα 20 άλμπουμ, υπήρξε συνδημιουργός των ΙΣΚΡΑ – ΝΟΤΕS – ΚΑΡΜΑ – ΤΗΛΕΘΡΟΟΝ και δημιούργησε την ομάδα κρουστών ΗΧΟΔΡΑΣΗ, με την οποία συμμετείχε σε παραγωγές ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό. Συγγραφέας 6 βιβλίων.

Το 1993 δημιούργησε μαζί με τον κόσμο τη μεγαλύτερη ορχήστρα κρουστών (περίπου 30.000 άνθρωποι). Τα τελευταία 20 χρόνια πρωτοπορεί στη χρησιμοποίηση διαφόρων αντικειμένων ως κρουστών οργάνων καθώς και κρουστών ιδιοκατασκευής.

Το 2004 συμμετείχε με ομάδα 400 ατόμων εθελοντών τυμπανιστών και την ομάδα ΗΧΟΔΡΑΣΗ στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας και στην τελετή λήξης με ομάδα 30 μουσικών, χορευτών και ηθοποιών, χρησιμοποιώντας αντικείμενα των αθλητών ως κρουστά όργανα σε δική του σύνθεση. Διδάσκει σε πανεπιστήμια, ιδιωτικά σχολεία, ωδεία και δραματικές σχολές.  

 

Τιμές εισιτηρίων  7 €  (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, 65+, ΑμεΑ, πολύτεκνοι) 9 €  1318 22 26 30  
Εισιτήρια : 210 72 82 333, megaron.gr και σε όλα τα καταστήματα Public
Πληροφορίες  210 72 82 333 http://www.megaron.gr
https://www.facebook.com/megaron.gr , https://www.instagram.com/megaron_athens/


Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και το Μέγαρο Μουσικής, διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 τυχεροί/ ές με τους συνοδούς τους θα κερδίσουν από μία πρόσκληση για τη μουσική παράσταση – αφιέρωμα στον Νίκο Τουλιάτο “Ηχο-δράσεις”, στο Μέγαρο Μουσικής.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like & share στις σελίδες facebook του Μεγάρου Μουσικής και της Νatura nrg   και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!

  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και του Μεγάρου Μουσικής, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει την 23.01.2019, ώρες 19.00. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 23.01.2019, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 5 νικητές και 5 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από το Μέγαρο ΜουσικήςΗ διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

  Πηγή: www.naturanrg.gr

  Προηγούμενο άρθροNatura NRG 100
  Επόμενο άρθροΔυσκοιλιότητα;  Αλλάξτε διατροφή – αλλάξτε συνήθειες!