-ΕΛΗΞΕ-NATURA NRG – ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ / Κάνε Like & Share και βελτίωσε την υγεία σου!

Αναρτήθηκε στις: Κατηγορίες: Διαγωνισμοί

NATURA NRG – ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Κάνε Like & Share και βελτίωσε την υγεία σου!
H Natura nrg και η SALTIC PRODUCTS χαρίζουν σε 2 τυχερούς ένα σπουδαίο δώρο! Τον εισπνοέα από ορυκτό Αλάτι Ιμαλαΐων, το καλύτερο νέο προίόν εναλλακτικής ιατρικής (είναι βραβευμένο στις Ηνωμένες Πολιτείες σαν το δεύτερο καλύτερο παραιατρικό προϊόν)!
Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάντε like στις σελίδες facebook της
Νatura nrg  https://www.facebook.com/naturanrg.gr?ref=hl
και της saltic products https://www.facebook.com/SalticProducts?fref=ts 
και  αντίστοιχα και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Εισπνοέας άλατος Ιμαλάιων Saltic:
Πάρτε όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα μιας βόλτας στη θάλασσα από το σπίτι σας!!Πώς;
Με τον εισπνοέα SALTIC που είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας κεραμικό και περιλαμβάνει ένα σακουλάκι 500 γραμμαρίων πολύτιμου ορυκτού αλατιού, που αρκεί για περίπου 5 μήνες.
Όταν εισπνέετε από το επιστόμιο, η διερχόμενη υγρασία απορροφά μικροσκοπικά σωματίδια από αυτό το απίστευτα αγνό, βιοενεργητικό και πλήρες από ιχνοστοιχεία και μέταλλα ορυκτό Αλάτι Ιμαλαΐων που διεισδύει και καθαρίζει όλο το αναπνευστικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένων των κόλπων, των ρινικών κοιλοτήτων, το λαιμό και τους πνεύμονες. Αυτό το «εσωτερικό» λουτρό άλατος ξεπλένει τις ακαθαρσίες που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο αναπνευστικό.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η SALTIC PRODUCTS διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου καθένας από τους 2 τυχερούς θα κερδίσουν έναν εισπνοέα άλατος Ιμαλάιων Saltic:

  1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στη SALTIC PRODUCTS, καθώς και των συγγενών τους.
  2.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  3. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 μ.μ την 02.04.2014. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Πατριάρχου Ιωακείμ 2, Περιστέρι- Αθήνα) την 03.04.2014, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί.
  4. Mετά την κλήρωση ο νικητής θα ενημερωθεί άμεσα για το δώρο που κέρδισε με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  5. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία Saltic Products. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *