Διαγωνισμοί-ΕΛΗΞΕ-Κερδίστε μοναδικά δώρα από τη Saltic

-ΕΛΗΞΕ-Κερδίστε μοναδικά δώρα από τη Saltic

Οι γιορτές μπορεί να τελείωσαν, αλλά η SALTIC, η εταιρεία κορυφή στο αλάτι, συνεχίζει να μας κάνει ΔΩΡΑ!
3 τυχεροί θα κερδίσουν μοναδικά δώρα

 • 1 πλάκα αυθεντικού ορυκτού άλατος Ιμαλάιων Saltic
 • 1 συσκευασία ψιλού μαγειρικού άλατος 500 γρ
 • 1 συσκευασία χοντρού μαγειρικού άλατος 500 γρ

Δώστε υπέροχη γεύση στα φαγητά σας και χαρίστε υγεία στην οικογένειά σας με τις μοναδικές πλάκες ορυκτού άλατος Ιμαλαίων Saltic. Οι πλάκες θερμαίνονται κανονικά σε οποιαδήποτε πηγή θερμότητας. Πάνω τους μπορείτε να ψήσετε κρέας, λαχανικά, ψάρι, θαλασσινά κ.α.
Ανακαλύψτε μια πρωτόγνωρη εμπειρία γεύσης και υγιεινού μαγειρέματος, αφού το ορυκτό αλάτι Ιμαλάιων όταν θερμαίνεται παράγει αρνητικά ιόντα,  τα οποία είναι πολύ ωφέλιμα για τον οργανισμό! Καλά μαγειρέματα!

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάντε like & share στις σελίδες facebook της
Νatura nrg  https://www.facebook.com/naturanrg.gr?ref=hl
και της saltic products https://www.facebook.com/SalticProducts?fref=ts  
και αντίστοιχα και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η SALTIC PRODUCTS διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου καθένας από τους 3 τυχερούς θα κερδίσουν τα  παρακάτω δώρα

 • 1 πλάκα αυθεντικού ορυκτού άλατος Ιμαλάιων Saltic
 • 1 συσκευασία ψιλού μαγειρικού άλατος 500 γρ
 • 1 συσκευασία χοντρού μαγειρικού άλατος 500 γρ

 

 1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στη SALTIC PRODUCTS, καθώς και των συγγενών τους.
 2.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
 3. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 μ.μ την 09.02.2014. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Πατριάρχου Ιωακείμ 2, Περιστέρι- Αθήνα) την 10.02.2014, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί.
 4. Mετά την κλήρωση ο νικητής θα ενημερωθεί άμεσα για το δώρο που κέρδισε με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
 5. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία Saltic Products. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης