ΑγοράNo carb: Νόστιμες δημιουργίες χωρίς υδατάνθρακες

No carb: Νόστιμες δημιουργίες χωρίς υδατάνθρακες

Τα προϊόντα NoCarb είναι μοναδικά & καινοτόμα, ειδικά σχεδιασμένα για εσάς! Είναι τα μοναδικά αυθεντικά μείγματα για νόστιμες δημιουργίες στην κουζίνα σας, χωρίς υδατάνθρακες & τύψεις! No carb: Νόστιμες δημιουργίες χωρίς υδατάνθρακες

Τα μοναδικά προϊόντα της No Carb®, με βάση τις φυτικές ίνες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλες τις δίαιτες που κυκλοφορούν και απαιτούν χαμηλής περιεκτικότητας διατροφή σε υδατάνθρακες. No carb: Νόστιμες δημιουργίες χωρίς υδατάνθρακες

Παράγονται και συσκευάζονται στην όμορφη Βουδαπέστη, με εμπεριστατωμένες τεχνικές, από κορυφαίο χημικό μηχανικό με εξειδίκευση στην διαιτολογία και στην τεχνολογία τροφίμων. Οι πρώτες ύλες προέρχονται από επιλεγμένες μονάδες παραγωγής από όλη την υφήλιο, με τα αυστηρότερα κριτήρια ελέγχου και όλες τις πιστοποιήσεις, για να σας προσφέρουμε ένα απόλυτα ασφαλές προϊόν.

Δεν χρησιμοποιούνται χημικά ή τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, ή πρόσθετα βελτίωσης της υφής για την παραγωγή τους.

Δεν περιέχουν:

Υδατάνθρακες
• Γλουτένη
• Σόγια
• Σπόρους
• Ανόργανα
• Λιπαρά αλεύρια σπόρων
• Λακτόζη & άλλα παράγωγα γαλακτοκομικών προϊόντων

Κατάλληλα για διαβητικούς, αθλητές, αλλεργικούς σε γλουτένη, λακτόζη και σόγια!

Η σειρά περιλαμβάνει φυτικές ίνες, πρόσθετα ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής, ζύμες και πουτίγκες, κακάο, πρωτεΐνες, συμπληρώματα διατροφής κ.ά. Ανακαλύψτε όλη την σειρά της NoCarb σε επιλεγμένα eshop & σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Πληροφορίες : Εθνάρχου Μακαρίου 111, Αργυρούπολη, Τηλ: 210 9220022, www.nocarb.gr, info@nocarb.gr

Πηγή: www.naturanrg.gr

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης