Αρχική Life Οικογενειακό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: Οικονομία… γνώση με αξία

Οικογενειακό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: Οικονομία… γνώση με αξία

43
elliniko_paidiko_mouseio-Οικογενειακό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: Οικονομία… γνώση με αξία-naturanrg.gr
elliniko_paidiko_mouseio
Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο προσκαλεί

οικογένειες με παιδιά ηλικίας 6-12 χρόνων να συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Οικονομία, γνώση με αξία» που θα ξεκινήσει να πραγματοποιείται το Σάββατο 21 & την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 και κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι τον Ιούλιο στο Παιδικό Μουσείο και ώρες 10:00 – 11:30.

Μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αλλά και το ψηφιακό εκπαιδευτικό παιχνίδι που έχει σχεδιάσει το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, οι οικογένειες που θα συμμετέχουν θα έχουν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με βασικές οικονομικές έννοιες που επηρεάζουν την καθημερινή τους ζωή και διαμορφώνουν την καταναλωτική τους συνείδηση. Επιπλέον, οι οικογένειες θα γνωρίσουν και θα αξιοποιήσουν ενότητες του ψηφιακού παιχνιδιού που θα μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν και στο σπίτι.

Το οικογενειακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα καθώς και το ψηφιακό εκπαιδευτικό παιχνίδι ««Οικονομία, γνώση με αξία» σχεδιάστηκε με βάση την εμπειρία και το υλικό που συγκέντρωσε το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο κατά τη δεκαετή εφαρμογή του προγράμματος στα δημοτικά σχολεία της Αττικής και της περιφέρειας, με τη χορηγία της Citi.

Το πρόγραμμα δεν έχει οικονομική συμμετοχή.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 2103312995.

Προηγούμενο άρθρο-ΕΛΗΞΕ-Κερδίστε τα βιβλία της Στέλλας Κάσδαγλη από τις εκδόσεις Πατάκη
Επόμενο άρθροH Κοτούλα Τούλα