GreenΟικολογικό και οικονομικό Ευ ζην! Κάντε το πράξη

Οικολογικό και οικονομικό Ευ ζην! Κάντε το πράξη

Ποθούμε την αλλαγή σε όλα τα επίπεδα. Μια αλλαγή που θέλουμε να ξεκινήσει εσωτερικά και να καταλήξει στο χώρο μας. Επιθυμούμε όλοι μια καλύτερη καθημερινότητα πιο ανθρώπινη, λιγότερο πιεστική και περισσότερο φιλική προς εμάς.

Με στόχο ν’ απολαύσουμε από σήμερα κιόλας τα οφέλη ενός οικολογικού τρόπου ζωής, το ρυθμικό γαϊτανάκι των φουσκωμένων λογαριασμών δίνει τη θέση του στις πραγματικές ανάγκες της καθημερινότητάς μας και στις νέες ενεργειακές λύσεις.
Η καθημερινότητα όμως ξεκινάει πάντα από το χώρο μας, όπως κι όλα τα όνειρά μας. Η ανακαίνιση του χώρου όπου διαμένουμε ή εργαζόμαστε είναι η κίνηση ματ που θα αλλάξει την ψυχολογία μας. Οι αυξημένοι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος, τα χαράτσια, τα υψηλά κόστη ψύξης – θέρμανσης μπορούν να γίνουν παρελθόν, μαζί με το στρες και το άγχος που τα συνοδεύουν. Η ζωή μας μπορεί να πλημμυριστεί με νέα όμορφα συναισθήματα, που θα απορρέουν από μια οικολογική και οικονομική στάση ζωής.

Σήμερα υπάρχει η δυνατότητα ενός οικολογικού και οικονομικού ευ-ζην, αφού υπάρχουν νέοι επιστήμονες που έχουν το μεράκι και την όρεξη να βοηθήσουν στο να εξοικονομήσουμε ενέργεια και χρήματα. Και είναι βέβαιο ότι η ενεργειακή ανακαίνιση του χώρου μας αναβαθμίζει αποτελεσματικά τον τρόπο ζωής μας. Οι αυξημένοι λογαριασμοί που απομυζούσαν την ενέργειά μας και κάλυπταν τον ποιοτικό μας χρόνο -μέσω της εργασίας μας για να τους καλύψουμε- δημιουργούσαν ένα φαύλο κύκλο αγχωτικής πραγματικότητας, ο οποίος πλέον διακόπτεται. Η ενεργειακή ανακαίνιση και αναβάθμιση του χώρου μας διαρρηγνύει αυτόν το φαύλο κύκλο και μας επιτρέπει ένα νέο μοντέλο ζωής. Το νέο μοντέλο ζωής χαρακτηρίζεται από μια αρχική επένδυση, η οποία αποσβένεται άμεσα και εξοικονομεί για πολλά χρόνια τον ποιοτικό μας χρόνο, τη συναισθηματική μας ηρεμία και φυσικά τα χρήματά μας.

Πράσινη ενέργεια = οικονομία + αυτονόμηση  

Ο κατάλληλος ενεργειακός επιστήμονας  σχεδιάζει το νέο σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας για το χώρο μας, το οποίο αξιοποιεί τη δωρεάν χρήση της  ηλιακής και αιολικής ενέργειας για πολλά χρόνια. Το αυτόνομο σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας διώχνει μακριά τους αυξημένους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και τα χαράτσια. Η τεχνολογία στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας έχει αναπτυχθεί σε τόσο σημαντικό βαθμό που πλέον υποστηρίζει την αυτονόμηση ολόκληρων κατοικιών, εργοστασίων ακόμα και οικισμών.

Με την εν λόγω τεχνολογία επιτυγχάνονται μετρήσιμα οικονομικά οφέλη και έως 100% αυτονόμηση των ηλεκτρικών ενεργειακών καταναλώσεων του χώρου κάλυψης. Παράλληλα, ο ενεργειακός μελετητής μπορεί να προτείνει και συμπληρωματικές λύσεις για να εκμεταλλευτούμε στο έπακρον την έντονη ηλιοφάνεια της χώρας μας. Για παράδειγμα, υπάρχει η δυνατότητα μέσω ενός σύγχρονου ηλιακού θερμοσίφωνα ή ενός ηλιοθερμικού  συστήματος, εκτός από το δωρεάν ζεστό νερό χρήσης όλο το 24ωρο να υποστηρίξουμε και τη θέρμανση του χώρου μας. Όσον αφορά το κόστος της θέρμανσης – ψύξης  που μας επιβαρύνει οικονομικά καθόλη τη διάρκεια του έτους, αυτό θα μπορούσε να αποφευχθεί με νέες ενεργειακές λύσεις, οι οποίες παρέχονται και online.

Διευρενήστε τις ανάγκες σας και αναβαθμίστε τη ζωή σας   

  • Οι ειδικοί στην εξοικονόμηση και παραγωγή ενέργειας  μπορούν να μελετήσουν και να προδιαγράψουν με τον καλύτερο αισθητικά τρόπο (και με τη βοήθεια των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας) τις κατάλληλες ενεργειακές λύσεις για συνολική μείωση του ενεργειακού κόστους διαβίωσής μας κατά 70%.
  • Οι ενεργειακές λύσεις συνεισφέρουν στο πολυπόθητο ευ ζην, καθώς μας απαλλάσσουν από το συνεχές κυνήγι της πληρωμής των λογαριασμών, αναδεικνύουν αισθητικά το χώρο μας, αναβαθμίζουν την αξία του, καθώς και την ποιότητα της καθημερινότητάς μας ενώ ταυτόχρονα εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα για πολλά χρόνια.
  • Με τη βοήθεια του ενεργειακού επιστήμονα γίνεται καταγραφή των ενεργειακών καταναλώσεων. Ακολουθεί η διερεύνηση των πραγματικών αναγκών και η πρόταση του κατάλληλου πακέτου ενεργειακών λύσεων, οι οποίες οδηγούν στην επιθυμητή ανακαίνιση του χώρου μας και την αναβάθμιση του τρόπου ζωής μας.

Τι μπορούμε να κάνουμε;    

  • Αλλάζουμε σήμερα την πραγματικότητά μας, απολαμβάνοντας έναν πιο ξένοιαστο και περιβαλλοντικά πιο φιλικό τρόπο ζωής.
  • Αγοράζουμε σήμερα τις νέες ενεργειακές λύσεις για το σπίτι, το γραφείο μας, και όπου υπάρχει ανάγκη εκμεταλλευόμαστε τη δυνατότητα πράσινου δανεισμού.
  • Ο πράσινος δανεισμός αφορά τους τραπεζικά ενήμερους πολίτες που θέλουν να αποκομίσουν τα οφέλη αυτής της νέας στάσης ζωής χωρίς να χρησιμοποιήσουν κάποια ενυπόθηκη εξασφάλιση. Το κεφάλαιο πράσινου δανεισμού κυμαίνεται από 3.000 έως 50.000 ευρώ.

Πηγή: NaturaNrg #40

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης