ΕυεξίαFitnessΗ Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας ολοκληρώθηκε. Η Natura nrg ήταν εκεί!

Η Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας ολοκληρώθηκε. Η Natura nrg ήταν εκεί!

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από το κανάλι του Cosmote TV, Body in Balance, το Global Wellness Day στη Γλυπτοθήκη Διονύσου στις 9 Ιουνίου 2018.

Μια ημέρα ευεξίας και θετικής ενέργειας που δίνει το παρόν και στη χώρα μας, αφού για 3η φορά τη γιορτάζουμε και στην Ελλάδα, παράλληλα με 100 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Οι συμμετέχοντες

Συμμετείχαν Σχολές πολεμικών τεχνών, Σχολές χορού, εκπαιδευτές γιόγκα, ο Σύλλογος Ρυθμικής γυμναστικής Μοσχάτου, Ομάδα Tai Chi και μουσικοί που έπαιξαν hang drum, προσφέροντας ωραίες στιγμές στο κοινό που παρακολούθησε τις εκδηλώσεις της Παγκόσμιας Ημέρας Ευεξίας.

Αξίζει να ζεις τέτοιες στιγμές καλής ενέργειας και συνεργασίας με ομάδες ανθρώπων που αγαπούν και προβάλλουν τη θετικότητα στις μέρες μας. Σχολές με μαθητές και εκπαιδευτές έδωσαν το παρόν και μας έδειξαν τρόπους να νιώσουμε ευεξία και χαρά στην καθημερινότητά μας.

Οι αθλήτριες από το Σύλλογο Ρυθμικής Γυμναστικής «Σφιγμός», καταχειροκροτήθηκαν για την άφθαστη τεχνική τους και την ακρίβεια των κινήσεών τους.

 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας την free press Natura nrg, το Politisonline, το Organic life, τον ραδιοφωνικό σταθμό Pepper και τις εκτυπώσεις Επτάχρωμο που στήριξαν την διοργάνωση.

Θερμά ευχαριστούμε την εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής Neotropio και την γαλακτοβιομηχανία Μεβγάλ, που πρόσφερε Κεφίρ σε αθλητές και χορευτές που πήραν μέρος χαρίζοντας κέφι και θετική ενέργεια στην Γλυπτοθήκη Διονύσου.

Ευχαριστούμε που ενώσατε τις δυνάμεις σας με το body in balance.gr για ένα μοναδικό αποτέλεσμα !!!
Η 9η Ιουνίου ήταν μια ημέρα χαράς για όλους και όλες και τη γιορτάσαμε μαζί!!!!

Πηγή NaturaNrg.gr

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης