ΟικογένειαPetΤα παιδιά τραγουδούν για τα Αδέσποτα στο Μέγαρο Μουσικής

Τα παιδιά τραγουδούν για τα Αδέσποτα στο Μέγαρο Μουσικής

Την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 18:00 στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής τα παιδιά που τραγουδήσουν, θα χορέψουν θα κάνουν ταχυδακτυλουργικά κόλπα και θα παίξουν πιάνο για να βοηθήσουν τα αδέσποτα ζώα.

Την εκδήλωση διοργανώνουν η Φιλοζωική Ένωση Εργαζομένων στη Διεύθυνση του Τμήματος Καθαριότητας Δήμου Αθηναίων μαζί με την Εθελοντική Ομάδα #emptythecages

«Το πρόγραμμα έχει σχεδιάζει ο χαρισματικός, νεαρός 11 ετών, Αλέξανδρος Andrews Μαργαρίτης» αναφέρει η Μαρία Μορφέτα από την Φιλοζωική Ένωση Εργαζομένων στη διεύθυνση του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων. «Είναι πολύ συγκινητικό και ελπιδοφόρο το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τα παιδιά να συμμετέχουν στην εκδήλωση. Κύριος σκοπός της εκδήλωσής είναι η ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα εγκατάλειψης των ζώων, της προστασίας τους και της βοήθειας, που μπορούμε όλοι να προσφέρουμε στα αδέσποτα. Γιατί τα παιδιά είναι η ελπίδα μας, αυτά που θα αλλάξουν το μέλλον, είναι η πρόοδος».

skylos-synavlia-adespota-Naturanrg

Υιοθεσίες και δωρεές

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να γνωρίσουν αδέσποτα σκυλάκια που αναζητούν ένα φιλόξενο σπίτι. Παράλληλα όσοι προσέλθουν θα μπορούν να χαρίσουν τροφές, αντιπαρασιτικά και άλλα είδη για τα αδέσποτα της Αθήνας.

Η Φιλοζωική Ένωση Εργαζομένων στη Διεύθυνση του Τμήματος Καθαριότητας Δήμου Αθηναίων βρίσκεται στο 151 της Ιεράς οδού και δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στην προστασία των αδέσποτων και εγκαταλελειμμένων ζώων συντροφιάς.

Φωτογραφία της Lauren Kay από το Unsplash

Πηγή: www.naturanrg.gr

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Contact to Listing Owner

Captcha Code