fbpx
apla-kai-diaforetika-syntages-zaxaroplastikis

Παρουσίαση βιβλίου “Απλά και διαφορετικά” Εκδόσεις Πεδίο

Αναρτήθηκε στις: Κατηγορίες: Life, NATURABuzz, Βιβλίο, Έξοδος

O Γιώργος Ευγενειάδης υπογράφει ένα μοναδικό βιβλίο για τη μαγειρική τέχνη που αποδεικνύει ότι όλοι μπορούν να μαγειρέψουν και να εκτελέσουν υπέροχες και γευστικές συνταγές.

Στο βιβλίο «Απλά και Διαφορετικά» μάς παρουσιάζει συνταγές όπως: αρωματικό κέικ μανταρινιού με μαύρη σοκολάτα, αλμυρή πάστα φλόρα τυριού, τραγανό κροκ μαντάμ, τούρτα παγωτού με πραλίνα αμυγδάλου, γεμιστό ρολό σπανάκι, αλμυρό cheesecake, κριτσινάκια και specialsticks για σνακ και συνοδευτικά…Χρησιμοποιώντας απλά καθημερινά υλικά, μέσα από μια διαφορετική προσέγγιση και χωρίς ζυγαριά, η κατάληξη δεν μπορεί παρά να είναι εύγευστη, γλυκιά και διασκεδαστική.

Παρουσίαση βιβλίου

Οι Εκδόσεις ΠΕΔΙΟ – PEDIO Publishing και η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΜΥΡΤΙΛΛΟ σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου | ώρα 19:00 | Café Μύρτιλλο – Πάρκο για το Παιδί & τον Πολιτισμό (πρώην ΚΑΠΑΨ)
Τριφυλίας & Λάμψα, Αμπελόκηποι, Αθήνα
(10 λεπτά από τη στάση μετρό Πανόρμου)

Είσοδος Ελεύθερη

Για το βιβλίο θα μιλήσουν

Στέλιος Παρλιάρος, Pastry Chef Στέλιος Παρλιάρος – Γλυκές Αλχημείες

Ιάκωβος Απέργης, Σεφ στο Τζάνειο Νοσοκομείο και Καθηγητής Μαγειρικής στο ΙΕΚ Praxis Iakovos Apergis

Χαρά Παλαιολόγου, Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Ν. Ηρακλείου

Άδα Σταματάτου, μητέρα του Γιάννη (www.yiannislifestories.gr) Ada Stamatatou

Παναγιώτης Κοντογιάννης, Αθλητής Καλαθοσφαίρισης Ατόμων με Αναπηρία

• ο συγγραφέας Γιώργος Ευγενειάδης, Τεχνολόγος Τροφίμων – Εκπαιδευτικός.

Τα γλυκά της εκδήλωσης είναι μια προσφορά του Στέλιου Παρλιάρου.

Ευχαριστούμε για την ταυτόχρονη διερμηνεία στη Νοηματική Γλώσσα τον κ. Γεώργιο Στάθη, υπεύθυνο της εταιρείας HandsUp και Πρόεδρο του Σωματείου Διερμηνέων Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.

Πληροφορίες – Επικοινωνία:
Café Μύρτιλλο • Τ: 2110123176 • www.myrtillocafe.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *