ΕυεξίαBody and mindΠρόγραμμα /Healthy Sun-Day / workshop /21 Μαΐου 2017

Πρόγραμμα /Healthy Sun-Day / workshop /21 Μαΐου 2017

Την Κυριακή 21 Μαΐου σε ένα καταπράσινο χαλαρωτικό περιβάλλον, στο κτήμα Ιπποστάσιο, η Νatura nrg, το μοναδικό μηνιαίο πανελλαδικό free press και portal στο χώρο του natural – health – green lifestyle σε συνεργασία με τα «Προγράμματα Προαγωγής Υγείας – Ευρωστία» διοργανώνουν μια μέρα ευεξίας αποκλειστικά αφιερωμένη σε σας και τις πολύτιμες ανάγκες σας.

Ζήσε μια «ηλιόλουστη» ημέρα ευεξίας

… σε ένα ιδιαίτερο χώρο, στο Κτήμα Ιπποστάσιο που απλώνεται σε 40 στρέμματα, στο Κορωπί των Μεσογείων. Σε ένα απόλυτα αρμονικό και ενεργειακό καταπράσινο περιβάλλον με ελιές, κυπαρίσσια, ευκαλύπτους, βουκαμβίλιες και ανθισμένα παρτέρια.

  • Μοιραζόμαστε μαζί σας όλα τα επιστημονικά μυστικά για την επίτευξη της ομοιόστασης και της ισορροπημένης θρέψης των κυττάρων.
  • Ρυθμίζουμε τη λειτουργία των ορμονών ενισχύουμε το ανοσοποιητικό, επιταχύνουμε το μεταβολισμό, καταπολεμούμε την κόπωση.
  • Διαχειριζόμαστε το στρες, απελευθερωνόμαστε από το τοξικό συναισθηματικό βάρος. Ενισχύουμε τις φυσικές και πνευματικές μας άμυνες.

Πρόγραμμα

Event ProgramΟι συμμετέχοντες θα παραλάβουν το εκπαιδευτικό υλικό μαζί με:

  • Το πρόγραμμα της Δρ. Άννας Παπαγεωργίου για την βιοενεργειακή θρέψη σε 4 επίπεδα:1) βελτίωση της μνήμης 2) απελευθέρωση στρες 3) αύξηση της ενέργειας 4) σωστή πέψη.
  • Όλες τις καλοκαιρινές συνταγές και το μενού με τους συνδυασμούς από φυτικά βότανα, ανθοϊάματα και ελληνικές υπερτροφές.
  • Ατομικό πρόγραμμα ενεργειακής διατροφής & αποτοξίνωσης για ένα μήνα και μια συνεδρία αξιολόγησης σύστασης σώματος.

Το πρόγραμμα συνοδεύεται από ενεργειακό χορτοφαγικό μενού,
superfoods, καθώς και επιλεγμένα δώρα ευεξίας και ομορφιάς!

Δήλωσε ενδιαφέρον συμμετοχής  εδώ

 

 

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης