Αρχική Life Συμμετέχουμε,ανακαλύπτουμε, συνδεόμαστε στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ

Συμμετέχουμε,ανακαλύπτουμε, συνδεόμαστε στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ

paidia-zise-to-mouseio-allios-mouseio-ote

Γιατί και φέτος, το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ έχει ετοιμάσει για εμάς μια υπέροχη χρονιά γεμάτη ρομποτική, αρχιτεκτονική, συζητήσεις επικοινωνίας, Virtual Reality, 3D ζωγραφική, δράσεις μυστηρίου στο σκοτάδι και πολλά άλλα που υπόσχονται κάτι πραγματικά συναρπαστικό!

Γιατί κάθε χρονιά,  μάς δίνει χιλιάδες αφορμές να «συνδεθούμε» με τον κόσμο της επικοινωνίας, επιλέγοντας δράσεις που είναι πρωτότυπες, δημιουργικές και διαδραστικές!

Ας «συνδεθούμε» λοιπόν…. κι ας ξεκινήσει το ταξίδι της επικοινωνίας για τη χρονιά 2019-2020!

paidi-robot-othoni-mouseio-ote

Νοέμβριος 2019

10 & 24 Νοεμβρίου 2019 STEM & Εκπαιδευτική Ρομποτική

Αυτόν το μήνα, ταξιδεύουμε στον υπέροχο κόσμο της ρομποτικής, γινόμαστε μηχανικοί, δίνουμε λύσεις σαν πραγματικοί επαγγελματίες και προγραμματίζουμε ένα πραγματικό ρομπότ που «υπακούει» στις εντολές μας, αρκεί να το πείσουμε!

Δεκέμβριος 2019

1 & 15 Δεκεμβρίου 2019 Museum in the Dark

Έχετε επισκεφθεί ποτέ ένα μουσείο στο σκοτάδι; Θα το κάνουμε αυτόν το μήνα! Με τη βοήθεια φακών και νέων τεχνολογιών, θα «τρυπώσουμε» στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ, όπου μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις! Από περιστέρια στην οροφή, ήχους παλιών τηλεφώνων και έναν ζογκλέρ που κάνει κόλπα στο σκοτάδι!

koritsi-vr-reality-mouseio-ote

Ιανουάριος 2020

12 & 26 Ιανουαρίου 2020 VR & 3D ζωγραφική

Τον πρώτο μήνα του 2020, θα φορέσουμε μάσκες Virtual Reality και θα ανακαλύψουμε την εικονική πραγματικότητα, θα γίνουμε καλλιτέχνες, ζωγραφίζοντας σε 3D περιβάλλον, δημιουργώντας τα δικά μας ανατρεπτικά ψηφιακά αριστουργήματα!

Φεβρουάριος 2020

9 & 23 Φεβρουαρίου 2020 Αρχιτεκτονική στο Μουσείο

Τι θα λέγατε… να ανακαινίζαμε το Μουσείο; Μαζί με συνοδούς και ειδικούς «μεταμορφωνόμαστε» σε αρχιτέκτονες, σχεδιάζουμε τη δική μας μακέτα και δημιουργούμε τους χώρους και την πρόσοψη ενός ιδανικού μουσείου!

Μάρτιος 2020

8 & 29 Μαρτίου 2020 STEM & Εκπαιδευτική Ρομποτική

Μα ποιος χορταίνει τη ρομποτική; Κανείς! Γι’ αυτό και το Μάρτιο έχουμε μία δεύτερη ευκαιρία να γίνουμε μηχανικοί και να δώσουμε εντολές στο δικό μας ρομπότ σε ένα φανταστικό διαδραστικό εργαστήριο.

paidia-othoni-mouseio-ote

Απρίλιος 2020

5 & 12 Απριλίου 2020 VR & 3D Ζωγραφική

Αυτόν τον Απρίλη ας μην πούμε ψέματα, ας πάρουμε όμως μέρος σε κάτι που μοιάζει με ψέμα! Φοράμε και πάλι τις VR μάσκες μας και ζωγραφίζουμε σε 3D περιβάλλον, δημιουργώντας τα δικά μας ψηφιακά αριστουργήματα!

Μάιος 2020

16,17,18 Μαΐου 2020 Η μεγάλη γιορτή των Μουσείων και των Τηλεπικοινωνιών

Το Μάιο, είμαστε όλοι προσκεκλημένοι σε μία γιορτή που τα έχει όλα! Στη γιορτή των Μουσείων όλου του κόσμου και των τηλεπικοινωνιών! Περισσότερα σε λίγους μήνες που θα ανακοινωθεί και το κεντρικό θέμα από το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM).

Κάντε κράτηση ηλεκτρονικά στο www.otegroupmuseum.gr
Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις είναι εντελώς δωρεάν!
Ακολουθήστε το Μουσείο και στο Instagram (@otegroupmuseum)

Πηγή: Naturanrg#109, www.naturanrg.gr

Προηγούμενο άρθροΚλιμακτήριος και Εμμηνόπαυση – Οδηγός διατροφής και άσκησης
Επόμενο άρθροOpen Farm Market στο Κτήμα Αρίστη στις 14-15/12