ΥγείαΑσθένειες & ΘεραπείεςTα αιθέρια έλαια θα σας βοηθήσουν να κόψετε το κάπνισμα

Tα αιθέρια έλαια θα σας βοηθήσουν να κόψετε το κάπνισμα

Είσαι χρόνια καπνιστής και πρέπει να το κόψεις για λόγους υγείας; Έχεις προσπαθήσει στο παρελθόν να απαλλαγείς από την «κακή» συνήθεια του καπνίσματος, αλλά δεν μπόρεσες; Νιώθεις ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ να σταματήσεις να καπνίζεις, αν και θα το ήθελες πολύ;

Διακόπτοντας το κάπνισμα

Είναι απόλυτα κατανοητό πόσο δύσκολο είναι να κόψει κανείς το κάπνισμα αν και γνωρίζει τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει στην υγεία του. Η νικοτίνη είναι μια ουσία που δημιουργεί μια σχέση εξάρτησης του καπνιστή με το τσιγάρο.  Βέβαια, η εξάρτηση αυτή γίνεται τόσο ισχυρή με τον καιρό, ώστε να επηρεάζει εξίσου επικίνδυνα τόσο την ψυχολογία όσο και το συναίσθημά  του ατόμου.
Το μεγαλύτερο μειονέκτημα σε αυτό είναι ο υποσυνείδητος φόβος του να αισθανθείτε κατάθλιψη και άγχος. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά διαφορετικά συμπληρώματα και βότανα που μπορούν να συμβάλλουν στο να σας βοηθήσουν να κόψετε το κάπνισμα.

  • Σε αυτά τα βότανα περιλαμβάνονται η λαβέλια, όταν η λαχτάρα για τσιγάρο εμφανίζεται, η ρίζα τζίντζερ, η οποία συμβάλλει στην καταπολέμηση της ναυτίας.
  • Το βαλσαμόχορτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον της κατάθλιψης, η Πασσιφλόρα εναντίον της ευερεθιστότητας, και η Rhodiola για περισσότερη ενέργεια.

Μπορεί να μην το γνωρίζεις, αλλά τα θεραπευτικά οφέλη των αιθέριων ελαίων, μπορούν να σε βοηθήσουν πραγματικά!

Τα αιθέρια έλαια είναι σπουδαία σε τέτοιου είδους καταστάσεις και αποτελούν μια πολύ αποτελεσματική θεραπεία για τη διακοπή του καπνίσματος. Αυτά τα έλαια λειτουργούν με έναν τρόπο που σας βοηθούν να ελέγξετε την ενοχλητική λαχτάρα και τα συμπτώματα που εμφανίζονται από την στιγμή που θα έχετε κόψει το κάπνισμα. Το στρες, το άγχος, τη νευρικότητα, τη κόπωση και τη ευερεθιστότητα. Να χρησιμοποιείτε πάντα πιστοποιημένα, αγνά, θεραπευτικά αιθέρια έλαια.

Συνταγή

Αναμείξτε ίσα μέρη αιθέριο έλαιο ευκάλυπτου, μαύρο πιπέρι και λεμόνι. Εφαρμόστε αυτό το μίγμα επάνω στο δέρμα, κάτω από τη μύτη σας ή πάνω σε ένα βαμβάκι και παίρνετε αρκετές βαθιές ανάσες, όποτε προκύπτει η ανάγκη για κάπνισμα.

Πηγή: Naturanrg.gr

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης