ΥγείαΘεραπεία rebirthing. Η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σας!

Θεραπεία rebirthing. Η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σας!

 

“Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρωί της ημέρας μετά την πρώτη μου συνεδρία Rebirthing…
Η συνεδρία είχε γίνει το προηγούμενο απόγευμα. Ήταν βαθιά χαλαρωτική, απολαυστική, ανακουφιστική και πολύ απλή…  Δεν θα φανταζόταν κανείς, ακόμα και εγώ, που μόλις την είχα κάνει ότι θα είχε τα εκπληκτικά και ανατρεπτικά αποτελέσματα που τελικά είχε… “

της Ξένιας Αηδονοπούλου, Εναλλακτική Θεραπεύτρια, yeswearestars.gr

Όταν η δασκάλα μου είπε ότι θα με βοηθούσε πολύ το Rebirthing, αποφάσισα να το κάνω επειδή της είχα εμπιστοσύνη. Ακούγοντας την ονομασία Rebirthing όμως, αρχικά φοβήθηκα. Φαντάστηκα ότι πρόκειται για κάτι επίπονο και τραυματικό, κάτι δραματικό που θα εμπεριείχε φωνές και κλάματα, κάτι που κάνουν οι άλλοι που πηγαίνουν σε αυτές τις ομάδες θεραπείας, κάτι που δεν θα μπορούσα ποτέ εγώ με τις ανασφάλειες και τον πόνο μου, τη θλίψη  και το φόβο μου, το βαθιά κρυμμένο και ριζωμένο θυμό μου, να κάνω…

Η αλήθεια, όμως, για το Rebirthing ήταν πολύ μακριά από αυτά που φανταζόμουν! Η δασκάλα μου εξήγησε τα πάντα πριν αρχίσουμε, μου έλυσε τις όποιες απορίες και κατεύνασε τις όποιες μου ανησυχίες. Με καθοδήγησε βήμα βήμα στη διαδικασία, η οποία ήταν μια πολύ γλυκιά και με απολύτως φυσιολογική αίσθηση διαδικασία, με βαθιές χαλαρωτικές αναπνοές, την οποία δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα να ακολουθήσω.

Εκείνο το βράδυ κοιμήθηκα πολύ γλυκά και πολύ βαθιά, κουλουριασμένη και με ιδιαίτερη ζεστασιά με τον εαυτό μου. Ξύπνησα το πρωί και όλα φαίνονταν φυσιολογικά. Δεν περίμενα κάτι άλλο εξάλλου. Οι οδηγίες μου ήταν να μην ψάχνω για αλλαγές και να μην προσπαθώ να αναλύσω τα όποια αποτελέσματα. Για τις επόμενες 10 μέρες μέχρι να μιλήσουμε ξανά, θα γινόταν εσωτερικές ανακατατάξεις και εγώ απλώς έπρεπε να αφήσω τα πράγματα να κυλάνε κι αυτό και έκανα.

Bγαίνοντας για τις πρώτες εξωτερικές δουλειές της ημέρας συνάντησα τους πρώτους ανθρώπους που είδα μετά το Rebirthing, τους γείτονές μου. Καλημερίζοντάς τους και αρχίζοντας μια μικρή συζήτηση είχα καιρό να τους δω σχεδόν δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου ή μάλλον, στις αισθήσεις μου! Πού είχε πάει η αμηχανία μου; Οι αναστολές μου; Το τρακ μου; Πώς ήταν δυνατόν η συζήτηση να κυλάει τόσο μα τόσο ομαλά; Γιατί δεν ένιωθα τον συνήθη πανικό; Ένιωσα για πρώτη φορά μέσα από αυτήν την τόσο απλή και καθημερινή συζήτηση να είμαι απόλυτα ο εαυτός μου, να λέω αυτό που εννοώ, αυτό που θέλω να πω και να είμαι αυτή που φαινόμουν!

Πάντα ήμουν και είμαι ένας πολύ ειλικρινής άνθρωπος αλλά τώρα ήταν σαν να είχα ξεσκεπάσει τον πραγματικό μου εαυτό! Τα περιττά, τα δύσκολα, τα μπλοκαρίσματα, είχαν φύγει! Φυσικά και δεν είχαν φύγει και όλα είχα κάνει μόνο το πρώτο μου Rebirthing και χρειάζονται τρία για να ολοκληρωθεί, αλλά η αίσθησή μου εκείνη τη στιγμή αυτή ήταν! Ήταν σαν να είχα πάει από το μαύρο στο άσπρο και σαν οι πιο μεγάλες μου ελπίδες, δια μαγείας να εκπληρώθηκαν!

Η μέρα εκείνη και οι επόμενες συνέχισαν να κυλάνε με μια βαθιά ανακούφιση και καινούριες θετικές εκπλήξεις και με αυτήν την καινούρια, αισθητή και γεμάτη χαρά ροή. Η ροή που τόσο και για τόσα χρόνια μου έλειπε και που δεν τη χόρταινα πλέον! Η ροή που είναι το φυσιολογικό, η ροή που είναι η ζωή. «Τα πάντα ρει», όπως είπε και ο Ηράκλειτος, και τώρα το ένιωθα και εγώ! Ο μόνος λόγος που δεν νιώθουμε αυτήν τη ροή, που νιώθουμε βαλτωμένοι, κατάθλιψη, πεσμένοι, είναι τα μπλοκαρίσματά μας, οι ανασφάλειες, ο φόβος, ο πόνος. Όλα αυτά που φεύγουν με το Rebirthing αποκαθιστώντας τη ροή.

Το να πω ότι για μένα όλο αυτό ήταν ένα μεγάλο θαύμα, μια μεγάλη αποκάλυψη είναι λίγο. Όπως είπα και στη δασκάλα μου, δεν θα μπορούσα καν να είχα φανταστεί κάτι τέτοιο. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν τόσο γεμάτα πόνο και δυσκολία, τόσο γεμάτα ανάλυση, ψάξιμο, διάβασμα. Είχα περάσει τουλάχιστον μια δεκαετία σε βαθιά και βαριά κατάθλιψη κλεισμένη στον εαυτό μου, απομονωμένη από φίλους, οικογένεια, κοινωνία, τα πάντα με σταθερή φίλη τη σκέψη της αυτοκτονίας η οποία θα με έσωζε από όλο αυτό το μαρτύριο, εάν βέβαια έβρισκα τη δύναμη… Ξέρω ότι το Rebirthing και η δασκάλα μου κυριολεκτικά μου έσωσαν τη ζωή.

Έτσι, όταν τελείωσα με τη θεραπεία μου και ήμουν πλέον καλά, αποφάσισα να σπουδάσω και να γίνω και εγώ θεραπεύτρια Rebirthing. Δεν μπορούσα να φανταστώ τίποτα πιο σπουδαίο και σημαντικό από το να βοηθάω άλλους που είχαν την ίδια ανάγκη με εμένα να βρουν το φως και τη ζωή, ελπίζοντας ότι δεν θα υπέφεραν τόσο και για όσο είχα υποφέρει εγώ. Στη συνέχεια κατάλαβα ότι το Rebirthing είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει τους πάντες, όλοι το έχουμε ανάγκη, όχι μόνο όποιος έχει κατάθλιψη, χαμηλή αυτοπεποίθηση ή κρίσεις πανικού. Όλοι έχουμε μαζέψει πόνο και μπλοκαρίσματα μέσα από τη ζωή μας, όλοι θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ περισσότερο ο εαυτός μας και να βρισκόμαστε σε μια μεγαλύτερη και πιο ελεύθερη ροή.

Η τεχνική Rebirthing στην οποία αναφέρομαι σε αυτό το άρθρο είναι η μόνη τεχνική Rebirthing που ολοκληρώνεται σε 3 συνεδρίες και η μόνη που μπορεί να φέρει τα αναγραφόμενα αποτελέσματα! Αυτή τη στιγμή είμαι η μόνη θεραπεύτρια στην Ευρώπη που εφαρμόζει αυτή την προχωρημένη μορφή της θεραπείας, την οποία επεξεργάστηκε και διαμόρφωσε η δασκάλα μου, η παγκόσμιας εμβέλειας ενορατική θεραπεύτρια Πετρίν Σόουμς, συγγραφέας του βιβλίου «Η Δύναμη της Αυτοθεραπείας».

Από το 1999 που δουλεύω ως Εναλλακτική Θεραπεύτρια έως τώρα, είχα την τιμή και τη βαθιά ικανοποίηση να βοηθήσω εκατοντάδες ανθρώπους. Τι πιο σημαντικό στους τόσο δύσκολους αυτούς καιρούς που όλοι παλεύουμε για να χαρούμε τη ζωή μας, από το να ξαναβρούμε τη δύναμη και την αυτοπεποίθησή μας και να διώξουμε ό,τι βλαβερό, αυτά που έχουμε μέσα μας, που μας πονάνε και μας μπλοκάρουν;

 

Πηγή: NaturaNrg#77

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Contact to Listing Owner

Captcha Code