ΕυεξίαFitnessΤην Κυριακή πάμε Ολυμπιακό Μουσείο;

Την Κυριακή πάμε Ολυμπιακό Μουσείο;

Την Κυριακή πάμε Ολυμπιακό Μουσείο;

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ:

Το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ-ΟΠΑΠ, σταθερά προσανατολισμένο στους εκπαιδευτικούς του στόχους, συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία, για 2η συνεχή χρονιά τη δράση για οικογένειες, με τίτλο «Πάμε Μουσείο», η οποία πραγματοποιείται κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα, καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, που γίνεται με την υποστήριξη και την ενεργό συμμετοχή Ολυμπιονικών, την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014, φορέσαμε σκουφάκια, πιάσαμε μπάλες και κολυμπήσαμε στα βαθιά…

Η θεματική αυτής της δράσης ήταν αφιερωμένη στην Υδατοσφαίριση, άθλημα όπου τα τελευταία χρόνια, καταγράφεται σταθερή και αξιόλογη παρουσία των Εθνικών μας Ομάδων, σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε ρόλο ”φουνταριστού”, η Αργυρή Ολυμπιονίκης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, Αγγελική Καραπατάκη, μύησε στα μυστικά ενός εκ των δυσκολότερων και πλέον απαιτητικών ομαδικών αθλημάτων, πλήθος παιδιών και γονέων που συμμετείχαν με έκδηλο ενθουσιασμό στο πρόγραμμα.

Παράλληλα, όλοι οι συμμετέχοντες, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στη μόνιμη έκθεση Ολυμπιακών Αγώνων του μουσείου και να φωτογραφηθούν, με φόντο εικόνες και μοναδικής αξίας ενθυμήματα.

O Σκοπός της δράσης «Πάμε Μουσείο;..»

Eίναι να παρακινήσει την οικογένεια στην εξοικείωση με το χώρο του μουσείου και του αθλητισμού, μέσα από τη δημιουργική απασχόληση. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7-12 ετών και στους γονείς τους, ενώ απαιτείται έγκαιρη δήλωση συμμετοχής.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ολοκληρώνεται, μετά από την κατάθεση σχετικής αίτησης, που βρίσκει κανείς στην ιστοσελίδα του μουσείου http://olympicmuseum-thessaloniki.org η οποία αποστέλλεται στο Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του μουσείου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (edu@olympicmuseum.org.gr /pr@olympicmuseum.org.gr) είτε μέσω τηλεομοιοτυπίας, είτε στο www.facebook.com/OLYMPIC.MUSEUM.

Ευχαριστούμε το KITCHEN BAR για το μενού – έκπληξη που μας επιφυλάσσει στο τέλος κάθε δράσης.

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Contact to Listing Owner

Captcha Code