ΑγοράΤο μεγαλύτερο κατάστημα «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό» άνοιξε τις πόρτες του στον Άλιμο

Το μεγαλύτερο κατάστημα «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό» άνοιξε τις πόρτες του στον Άλιμο

H εταιρία απαριθμεί πλέον 18 καταστήματα στην Αττική καλύπτοντας γεωγραφικά ακόμη περισσότερα σημεία πώλησης

Το «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό», η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής βιολογικών τροφίμων στην Ελλάδα, πιστή στο πλάνο διαρκούς ανάπτυξης του δικτύου της, εγκαινίασε τη 01 Ιουλίου 2021 το μεγαλύτερό της κατάστημα στον Άλιμο. Tηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών της.

Το νέο κατάστημα αποτελεί το 18ο του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ Χωριού, ενώ αναπτύσσεται σε έναν χώρο σύγχρονης αισθητικής 300 τ.μ. Διαθέτει τεράστια ποικιλία βιολογικών και οικολογικών προϊόντων, υψηλής ποιότητας. Ιδιαίτερο γνώρισμα του μεγαλύτερου έως σήμερα καταστήματος της εταιρείας αποτελεί το βιολογικό κρεοπωλείο. Διαθέτει φρέσκα κρέατα αμιγώς ελληνικής εκτροφής και παραγωγής. Επίσης, με στόχο την αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας των πελατών του, προετοιμάζεται εντός αυτού ένα healthy bar με vegan επιλογές ροφημάτων και snack, με την ονομασία “Crudo”.

Το μεγαλύτερο κατάστημα «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό» άνοιξε τις πόρτες του στον Άλιμο

Ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Δικτύου του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ Χωριού, Γεώργιος Γραμματάς, δήλωσε σχετικά: «Στο Βιολογικό Χωριό υποστηρίζουμε την εξέλιξη και διαρκή ανάπτυξη του δικτύου μας, στοχεύοντας να βρισκόμαστε δίπλα στους καταναλωτές μας με ακόμη περισσότερα σημεία πώλησης βιολογικών τροφίμων. Έχοντας καταφέρει να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση στην αγορά είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σε μια τέτοια χρονική στιγμή εγκαινιάζουμε το 18ο κατάστημά μας. Είναι το μεγαλύτερο έως σήμερα κατάστημα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό στον Άλιμο.  Ενσωματώνει νέα concept και πρωτοποριακές υπηρεσίες. Προσφέροντας στους καταναλωτές μια ακόμη πιο υγιεινή και ποιοτική διατροφή. Σας περιμένουμε όλους.»

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθείστε στο Instagram @biologikoxorio, Facebook Βιολογικό Χωριό, καθώς και το κανάλι της εταιρείας στο ΥouTube, BiologikoXorio . ‘Η επισκεφτείτε το site www.biologikoxorio.gr Ανακαλύψετε την πλήρη γκάμα των προϊόντων!

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 548, Τ: 210 9912400

#biologikoxorio

Πηγή: www.naturanrg.gr

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης