ΔιατροφήΤραχανόσουπα

Τραχανόσουπα

του Τόνυ Καβαλιέρου

Υλικά

  • 1 φλιτζάνι τραχανά
  • 1 φλιτζάνι πλιγούρι μουλιασμένο σε κρύο νερό
  • 1 ξυλάκι κανέλας
  • 1 τριμμένο κρεμμύδι
  • 3 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
  • 2 δαφνόφυλλα
  • 3 φλιτζάνια ντομάτα κονκασέ
  • 1 κουταλιά της σούπας ντοματοπελτέ
  • 2 λίτρα ζωμό λαχανικών
  • Το χυμό ενός λεμονιού

Εκτέλεση     

Στο ζωμό βράζουμε τις τομάτες με το κρεμμύδι, το σκόρδο και την κανέλα για περίπου 15 λεπτά. Προσθέτουμε το στραγγισμένο πλιγούρι και σιγοβράζουμε για άλλα 10 λεπτά. Μόλις η σούπα αρχίζει και πήζει προσθέτουμε τον τραχανά, τέλος το χυμό λεμονιού και αλατοπιπερώνουμε. Σερβίρουμε με γιαούρτι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Πηγή: NaturaNrg #01

Τραχανάς… ελληνικός & θρεπτικός

Η σούπα του Ιπποκράτη

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης