ΑγοράViogenesis Vitamin C Time Release Original

Viogenesis Vitamin C Time Release Original

Βιταμίνη C  σε κάψουλες με pellets, η ΜΟΝΗ πραγματικά αυθεντική και αποτελεσματική βιταμίνη C βραδείας αποδέσμευσης. Οι κλασικές κάψουλες με σκόνη ή υγρό απελευθερώνουν τα συστατικά τους στο σώμα αμέσως μόλις διαλυθεί το κέλυφος. Ο χαρακτηρισμός time release συνήθως αναφέρεται στην αργή αποσύνθεση του κελύφους. Ωστόσο, η βιταμίνη C –για παράδειγμα- από τη στιγμή που θα ανοίξει η κάψουλα έχει συγκεκριμένο και μάλιστα μικρό χρόνο παραμονής και δράσης.
Η μέθοδος «pellets» εξασφαλίζει με απόλυτη έννοια αυτό που ορίζουμε ως βραδεία αποδέσμευση και μέγιστη απορρόφηση. Αυτό επιτυγχάνεται από τη διαφορετική εξαρχής κατασκευή των  pellets, πριν ακόμη μπουν στην κάψουλα. Τα pellets ελευθερώνονται όλα μαζί όταν διαλυθεί το κέλυφος ΑΛΛΑ τα ίδια ενεργοποιούνται σε διαφορετικούς χρόνους.: 35% ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ , 54% ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΩΡΕΣ, 75% ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΩΡΕΣ. Με τον τρόπο αυτό, τίποτα δεν πάει χαμένο!!! Όλα τα δραστικά συστατικά αξιοποιούνται από τον οργανισμό.
Η  VIOGENESIS VITAMIN C TIME RELEASE ORIGINAL είναι ενισχυμένη με βιοφλαβονοειδή, ρουτίνη και ψευδάργυρο και  πραγματικά αποτελεί την καλύτερη επιλογή!
• Για περισσότερες πληροφορίες
ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΗ – ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ O.E.
τ. 2103800180 E-mail: diatrofologiki@hotmail.com
info@diatrofologiki.gr Website: www.diatrofologiki.gr

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης