ΑγοράΒιολογικό Χωριό και Crudo: Δημιουργούν την πρώτη αλυσίδα Vegan Snack Bar

Βιολογικό Χωριό και Crudo: Δημιουργούν την πρώτη αλυσίδα Vegan Snack Bar

To Βιολογικό Χωριό, ο ηγέτης του κλάδου των βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα και το Crudo, γνωστό -σε όλους τους vegan κύκλους εστίασης- από την ίδρυσή του το 2017 ως η πρώτη υπηρεσία vegan delivery στην Αθήνα, πρωτοπορούν για μία ακόμη φορά. Προχωρούν σε μια στρατηγική συνεργασία, που στοχεύει στην ανάπτυξη vegan snack bar, με γεύσεις του Crudo, στο ήδη υπάρχον και διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων του Βιολογικού Χωριού. Βιολογικό Χωριό και Crudo: Δημιουργούν την πρώτη αλυσίδα Vegan Snack Bar

Βιολογικό Χωριό και Crudo: Δημιουργούν την πρώτη αλυσίδα Vegan Snack Bar

Βιολογικό Χωριό και Crudo ενώνουν τις δυνάμεις τους 

Η κοινή φιλοσοφία των δύο εταιριών στηρίζεται στην πίστη ότι η σωστή διατροφή συνιστά τη βάση της υγείας και μπορεί να συμβάλει σημαντικά στη θωράκιση της υγείας του ανθρώπινου οργανισμού. Όταν δε, η διατροφή είναι vegan και τα γεύματα παρασκευάζονται από βιολογικές πρώτες ύλες άριστης ποιότητας, που έχουν υποστεί τη λιγότερη δυνατή επεξεργασία (whole foods based diet), μπορούμε να μιλάμε για μια διατροφή που πραγματικά χαρίζει ευεξία και ενέργεια, σωματική και πνευματική. Βιολογικό Χωριό και Crudo: Δημιουργούν την πρώτη αλυσίδα Vegan Snack Bar

Οι στόχοι της συνεργασίας

Η συνεργασία των δύο εταιριών, επομένως, αποσκοπεί, μεταξύ άλλων, στην ευρεία διάθεση vegan γευμάτων υψηλής διατροφικής αξίας που βασίζονται αποκλειστικά και μόνο σε φυτικές και φυσικές πρώτες ύλες άριστης ποιότητας.

Από χειροποίητα vegan burgers παρασκευασμένα από όσπρια και φρέσκα λαχανικά, ζεστές σούπες, φρέσκες σαλάτες, μέχρι ωμοφαγικά πιάτα, γλυκά και σνακ, οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν καθημερινά, υγιεινά φρέσκα και πεντανόστιμα vegan γεύματα, επιλέγοντας από μια πληθώρα πιάτων και γεύσεων.

Στόχος της συνεργασίας του Βιολογικού Χωριού και του Crudo είναι με αυτόν τον τρόπο να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή για υγιεινά γεύματα με πρωτότυπες γεύσεις και ξεχωριστούς τρόπους παρασκευής.

Vegan Life Festival 2021

Η εν λόγω συνεργασία Βιολογικού Χωριού και Crudo συστήνεται για πρώτη φορά στο κοινό στο Vegan Life Festival 2021, που θα διεξαχθεί το Σάββατο και την Κυριακή 02 & 03 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων όπου το Βιολογικό Χωριό συμμετέχει ως μέγας χορηγός. Και τις 2 ημέρες από τις 11:00 μέχρι τις 23:00, το Βιολογικό Χωριό και το Crudo μας υποδέχονται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο και μας υπόσχονται πολλές εκπλήξεις και μοναδικά happenings με υπέροχες «vegan απολαύσεις», αποδεικνύοντάς πως το να ζούμε βιολογικά και χορτοφαγικά μπορεί να βελτιώσει ουσιαστικά την ποιότητα ζωής μας. Όταν γεύεσαι άλλωστε αυτό που σου αρέσει, η ζωή είναι veganόστιμη!

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθείστε στο Instagram @biologikoxorio, @crudo, Facebook Βιολογικό Χωριό, Crudo, καθώς και το κανάλι της εταιρείας στο ΥouTube, Biologiko Xorio ή επισκεφτείτε το site www.biologikoxorio.gr για να ανακαλύψετε την πλήρη γκάμα των προϊόντων. #zwbiologika #biologikoxorio

Λίγα λόγια για το Βιολογικό Χωριό

Tο Βιολογικό Χωριό είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική αλυσίδα βιολογικών προϊόντων. Από το 2008 παρακολουθεί τις νέες τάσεις και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών, αποτελώντας την πρώτη τους επιλογή για υγιεινή και ποιοτική διατροφή. Με βασικό μήνυμα «Δημιουργούμε το μέλλον στη σύγχρονη διατροφή», φροντίζει να εξασφαλίζει τεράστια ποικιλία και ανεξάντλητες επιλογές σε βιολογικά τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας, προϊόντα ειδικής διατροφής, προσωπικής περιποίησης, βρεφικά και παιδικά προϊόντα αλλά και συμπληρώματα διατροφής. 

Λίγα Λόγια για το Crudo

Tο Crudo, η πρωτοπόρος υπηρεσία και ηγέτης στην αγορά της vegan και healthy διατροφής ξεκίνησε να λειτουργεί τον Ιανουάριο του 2017 ως το πρώτο αποκλειστικά vegan και raw vegan delivery στην Αθήνα. Αρχικός σκοπός του ήταν να προσφέρει στο εργαζόμενο κοινό μία σοβαρή εναλλακτική vegan healthy αλλά και gourmet εκδοχή του μεσημεριανού γεύματος στο γραφείο. Έχοντας ως βάση τη vegan διατροφή και την ωμοφαγία, το Crudo εστιάζει στη δημιουργία υγιεινών και λαχταριστών γευμάτων μέσα από φυτικές πρώτες ύλες άριστης ποιότητας κατά κύριο λόγο βιολογικές που συνδυάζονται έτσι ώστε να χαρίζουν στον ανθρώπινο οργανισμό όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. 

Πηγή: www.naturanrg.gr

 

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης