ΕυεξίαΒιωματικό Εργαστήρι Συνειδητής Αναπνοής 23/1 στο Περιστέρι. Δηλώστε συμμετοχή!

Βιωματικό Εργαστήρι Συνειδητής Αναπνοής 23/1 στο Περιστέρι. Δηλώστε συμμετοχή!

Η αναπνοή, πέρα από το γεγονός ότι μας κρατάει στη ζωή, έχει αμέτρητες δυνατότητες ανάλογα με την τεχνική που θα χρησιμοποιήσουμε. Η Συνειδητή Αναπνοή αποτελεί ένα είδος αναπνοής στη διάρκεια της οποίας, ακολουθώντας συγκεκριμένα βήματα, μαθαίνουμε αρχικά να απελευθερώνουμε τον αναπνευστικό μας μηχανισμό. Αποβάλλουμε άγχος, στρες, φόβο, θυμό και μαθαίνουμε να ζούμε με εσωτερική ηρεμία, γαλήνη και χαρά.
Σας προσκαλούμε στο Εργαστήριο Συνειδητής Αναπνοής που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 23 Ιανουαρίου στις 4 μ.μ. – 7 μ.μ. στο Anahata Shuddhi στο Περιστέρι (Αιμ.Βεάκη 36) με τίτλο: “Θεραπεύοντας το τραύμα της γέννησης”
Εξερευνώντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύλληψή μας, η γέννησή μας, ανακαλώντας μνήμες της νηπιακής μας ηλικίας, είμαστε περισσότερο σε θέση να συνειδητοποιήσουμε ποιοι είμαστε. Γιατί από την περίοδο της παραμονής μας μέσα στη μήτρα, τη στιγμή της γέννησής μας, λαμβάνουμε αποφάσεις για τη ζωή μας, που μας καθορίζουν… Μαζί θα ξεμπερδέψουμε αυτό το κουβάρι και θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για έναν νέο τρόπο σκέψης και οπτικής απέναντι σε πράγματα και καταστάσεις.
Ένα βιωματικό εργαστήριο που αγγίζει το πρώτο και βαθύτερο τραύμα της ανθρώπινης ύπαρξης… την γέννησή μας, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ήρθαμε στη ζωή και πώς αυτές μας καθόρισαν ως έναν βαθμό. Με τη βοήθεια της Συνειδητής Αναπνοής μπορούμε να απελευθερώσουμε τον φόβο και όποιο άλλο αρνητικό συναίσθημα μας δημιουργήθηκε εκείνη την πολύ σημαντική στιγμή της ζωής μας… και μπορούμε να επιτρέψουμε στην εμπιστοσύνη, την ασφάλεια και την αγάπη να μας κατακλύσουν!
Συντονίστρια:
Μαρία Καυρολογάκη
Rebirthing Breathwork Coach
*Να έχετε μαζί σας ένα σημειωματάριο και ένα στυλό!
*Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής, καθώς το εργαστήριο είναι για περιορισμένο αριθμό ατόμων!
Κόστος: 30 ευρώ + φπα

Πληροφορίες:
Μαρία Καυρολογάκη
693 2239030
info@ananda.com.gr
www.ananda.com.gr

 
 
 

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Contact to Listing Owner

Captcha Code