Διαγωνισμοί- ΕΛΗΞΕ- Κερδίστε το "Βιβλίο της Χαράς" από τις Εκδόσεις Πεδίο

– ΕΛΗΞΕ- Κερδίστε το “Βιβλίο της Χαράς” από τις Εκδόσεις Πεδίο

Το βιβλίο που μας υπενθυμίζει ότι η χαρά είναι δικαίωμα όλων μας από την στιγμή που γεννιόμαστε!

BESTSELLER των  NEW YORK TIMES
H ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ

των ΔΑΛΑΪ ΛΑΜΑ, ΝΤΕΣΜΟΝΤ ΤΟΥΤΟΥ και DOUGLAS ABRAMS
Μετάφραση: Βίβιαν Ματσούκα

Μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Πεδίο 

Στο βιβλίο αυτό δύο πνευματικοί ηγέτες, ο  Δαλάι Λάμα και ο Αρχιεπίσκοπος Νοτίου Αφρικής Ντέσμοντ Τούτου, βραβευμένοι με Νόμπελ Ειρήνης (1989 και 1984 αντίστοιχα), ορθώνουν τη φωνή τους απέναντι στον σύγχρονο κυνισμό που απειλεί να απορροφήσει τα πάντα, και μας υπενθυμίζουν ότι η χαρά είναι δικαίωμα όλων μας από τη στιγμή που γεννιόμαστε. Οι δύο θρησκευτικοί ηγέτες, έζησαν για πάνω από πενήντα χρόνια την εξορία, τη βία και την καταπίεση. Παρά τις αντιξοότητες όμως, οι δυο τους είναι από τους πιο χαρούμενους ανθρώπους στον κόσμο.

Το Απρίλιο του 2015, ο Ντέσμοντ Τούτου ταξίδεψε στον τόπο κατοικίας του Δαλάι Λάμα, στην Νταραμσάλα της Ινδίας, για να γιορτάσουν τα 80α γενέθλια του δεύτερου,αλλά και για να δημιουργήσουν μαζί κάτι που ευελπιστούσαν ότι θα γινόταν το δώρο τους στους ανθρώπους. Ανατρέχοντας στον μακρύ και πολυτάραχο βίο τους, προσπάθησαν να απαντήσουν σε ένα πολύ σημαντικό ερώτημα:

Πώς μπορούμε να βρούμε τη χαρά μέσα σε έναν κόσμο γεμάτο πόνο και ανώφελα βάσανα;

Το βιβλίο αυτό μας δίνει τη σπάνια ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τη συνύπαρξή τους εκείνη την εκπληκτική εβδομάδα, από την πρώτη τους συνάντηση ως τον τελευταίο τους αποχαιρετισμό.

Οι διάλογοι μεταξύ τους αναφέρονται σε αυτό που ο Δαλάι Λάμα αποκαλεί «σκοπό της ζωής»: την αποφυγή του πόνου και την ανακάλυψη της χαράς. Τους βλέπουμε λοιπόν να μοιράζονται τη γνώση και τη σοφία που απέκτησαν μέσα από αγώνες και να εξερευνούν τη φύση της Αληθινής Χαράς αλλά και όσα μας εμποδίζουν να τη νιώσουμε – τον φόβο, την ένταση, τον θυμό, τη θλίψη, την αρρώστια και τον θάνατο. Μας εξηγούν πώς μπορούμε να ζήσουμε μια ζωή χαρούμενη και πώς να κάνουμε τη χαρά από ένα εφήμερο συναίσθημα σε μια μόνιμη κατάσταση, έναν ουσιαστικό τρόπο ζωής.


Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like & share τη σελίδα facebook της Νatura nrg

και στη  facebook σελίδα των Εκδόσεων Πεδίο 

και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας: 

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!

   

  Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  Η NATURA NRG, διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Το βιβλίο της Χαράς” των Εκδόσεων Πεδίο

  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει την 12.11.2018, ώρες 19.00. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 12.11.2018, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί.
  3. Μετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές που θα κληρωθούν σε περίπτωση που διαμένουν στην Αθήνα παραλαμβάνουν το δώρο από το υποκατάστημά των “Εκδόσεων Πεδίο” στη στοά του βιβλίου και συγκεκριμένα από την διεύθυνση:

  Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα, 10564 – Τηλ: 210-3229620 –
  Ωράριο: Δε. &  Τετ. 9:30-14:30 Τρ. – Πέμ. & Παρ. 9:30-18:00  Σάβ. 10:00-14:30

  Αν διαμένουν εκτός Αττικής τα δώρα θα αποσταλούν με courier, χωρίς επιβάρυνση.

  Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

  Πηγή: www.naturanrg.gr

  Εγγραφείτε σήμερα!

  Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

  NaturaBUZZ

  - Advertisement -

  Νεα

  Δείτε Επίσης

  Contact to Listing Owner

  Captcha Code