ΔιατροφήVeganΒοήθησε να μειώσουμε την υπερκατανάλωση κρέατος

Βοήθησε να μειώσουμε την υπερκατανάλωση κρέατος

 

Βοήθησε να μειώσουμε την υπερκατανάλωση κρέατος  . Κάθε χρόνο 56 ΔΙΣ. ΖΩΑ στοιβάζονται σε βρόμικα, σκοτεινά κλουβιά και σφάζονται για να ικανοποιήσουν τον εθισμό μας στο κρέας.

Είναι πραγματικά φρικτό και ίσως χρειαστούν χρόνια για να μπει λουκέτο στις άθλιες βιομηχανίες κρέατος. Αλλά υπάρχει κάτι που όλοι μπορούμε να κάνουμε από σήμερα για να επιταχύνουμε το κλείσιμό τους: να τρώμε λιγότερο κρέας.

Το Avaaz έχει 46 εκατ. μέλη παγκοσμίως. Αν όλοι δεσμευτούμε να απέχουμε απ’ το κρέας έστω για μία μέρα τη βδομάδα (ακόμη κι αν είμαστε ήδη χορτοφάγοι ή βίγκαν) και ζητήσουμε από φίλους, διασημότητες και εταιρείες να συμμετέχουν, θα δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη παγκόσμια δέσμευση που έγινε ποτέ!

Ας δώσουμε στις μεγαλοβιομηχανίες κρέατος να καταλάβουν ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες κι ας κάνουμε την αρχή για να ανατρέψουμε αυτή τη βαρβαρότητα.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ:

Ως πολίτης που νοιάζεται για την ευημερία των ζώων, την κλιματική αλλαγή και τη βιοποικιλότητα, δεσμεύομαι να τρώω λιγότερο κρέας (ή και καθόλου!) και να ενθαρρύνω συναδέλφους, σχολεία, σούπερ-μάρκετ και εστιατόρια να διαδώσουν ακόμη περισσότερο αυτή τη σημαντική αλλαγή νοοτροπίας.

Αυτό θα είναι καλό για τα ζώα, τον πλανήτη και την υγεία μας, και θα βοηθήσει τη Γη να παραμείνει ασφαλής για τις μελλοντικές γενιές.
ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ Εδώ

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Contact to Listing Owner

Captcha Code