ΑγοράΒράβευση Lavera στα Sleep Awards 2022

Βράβευση Lavera στα Sleep Awards 2022

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου, η εταιρία Lavera Greece, διακρίθηκε και βραβεύθηκε με το Silver Award, στον διαγωνισμό Sleep Awards 2022 με την σειρά περιποίησης προσώπου: Re Energizing Facial Skin Care Range. Βράβευση Lavera στα Sleep Awards 2022

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από τον οργανισμό BOUSSIAS, για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Συμμετέχοντες ήταν εξέχουσες εταιρίες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, που έχουν ως αντικείμενο τον ύπνο.

Η σειρά Re Energizing της lavera, κατάφερε να αποσπάσει επιτυχώς το Silver Award, στην κατηγορία προϊόντα και πιο συγκεκριμένα, βραβεύθηκε και τιτλοφορήθηκε ως η

«Καλύτερη Σειρά Περιποίησης Προσώπου Νυκτός»

Η ομάδα της Lavera Greece, νιώθει περήφανη για αυτή την επιτυχία καθώς η καινοτομία των φυσικών υλών. Η βιώσιμη φιλοσοφία, η ανακυκλώσιμη συσκευασία των προϊόντων της σειράς, καθώς και η αποτελεσματικότητα των συνθέσεων της, οδήγησαν στην απόκτηση του βραβείου αυτού.

Φυσική περιποίηση με προϊόντα lavera

“Τα προϊόντα της lavera, είναι η αλήθεια μας. Η αλήθεια του να προσφέρουμε στον καταναλωτή, τα καλύτερα προϊόντα φυσικής ατομικής φροντίδας, της επιδερμίδας. Σε έναν κόσμο, που είναι επιτακτική η ανάγκη για συνειδητές και φιλικές προς τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον επιλογές, είμαστε εδώ να στηρίξουμε όλους όσους θέλουν να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στην φυσική περιποίηση, προσπαθώντας να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο, μέσα από συνεχή έρευνα και καινοτομία στην χρήση των φυσικών υλών» – δηλώνει η υπεύθυνη επικοινωνίας.

Για την lavera Greece, το βραβείο αυτό αποτελεί αναγνώριση της μοναδικότητας, της σειράς Re energizing. Η σειρά αποτελείται από φυσικά συστατικά, όπως το βιολογικό έλαιο σταφυλιού και η βιταμίνη Ε και από τρία προϊόντα, όπως η κρέμα νυκτός, το ελιξίριο έλαιο και η κρέμα ματιών”.

Η τελετή βράβευσης, έλαβε χώρα στην Αθήνα, την Παρασκευή 3 Ιουνίου και την εταιρία lavera εκπροσώπησαν μέλη της.

H lavera Greece ευχαριστεί θερμά τόσο την διοργανώτρια εταιρία όσο και όλους εσάς που, πιστεύετε στο όραμα της, για ένα βιώσιμο μέλλον στην καλλυντική και προσωπική περιποίηση της επιδερμίδας.

Πηγή: www.naturanrg.gr 

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης