ΕυεξίαBody and mindYoga Detox - Αποτοξίνωση με γιόγκα!

Yoga Detox – Αποτοξίνωση με γιόγκα!

Tο Yoga Detox – Αποτοξίνωση με γιόγκα είναι ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από το σώμα από επιβλαβείς τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί με την πάροδο του χρόνου. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της νηστείας, με ειδική διατροφή,  με διαλογισμό, και φυσικά με γιόγκα. Όλα αυτά τα εργαλεία βοηθούν στην αποκατάσταση του σώματος στη βέλτιστη υγεία του και στη συνέχεια χτίζουν ζωτικότητα μέσω αλλαγών στον τρόπο ζωής.

⇒Της Μαρίας Χρυσοχεράκη, Πιστοποιημένη δασκάλα Iyengar yoga, goldy.yogaonline@yahoo.gr

Στο κανάλι μου στο You Tube θα βρείτε μια σειρά βίντεο* (Yoga Detox by Maria Hrisoheraki) που επικεντρώνονται στην αποτοξίνωση. Στη σειρά αυτή, στην οποία περιλαμβάνονται τρία βίντεο, θα δούμε πως μέσα από τις άσανας, σε συνδυασμό και με την ανάλογη διατροφή, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο yoga retreat στην άνεση του σπιτιού μας. Τα βίντεο αυτά μπορούν να αποτελέσουν την πρακτική σας είτε μεμονωμένα, είτε να τα συνδυάσετε για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Μερικές από τις άσανας που θα βρείτε σε αυτά τα βίντεο είναι οι εξής:

Parivrtta Trikonasana

→Η θέση του Τρίγωνου με στροφή του κορμού

yoga-detox

Στεκόμαστε με τα πόδια ανοιχτά και τα χέρια μας στην έκταση. Θα στρίψουμε τα δάχτυλα του αριστερού ποδιού προς τα μέσα και 90ο προς τα έξω το δεξί πέλμα. Στρίβουμε τη λεκάνη και τον κορμό προς τα δεξιά και φέρνουμε το αριστερό χέρι στην εξωτερική μεριά του δεξιού πέλματος.

Parivrtta Parsvakonasana

→Η θέση της πλάγιας γωνίας με στροφή του κορμού

yoga-detox-2

Στεκόμαστε με τα πόδια ανοιχτά και τα χέρια μας στην έκταση. Θα στρίψουμε τα δάχτυλα του αριστερού ποδιού προς τα μέσα και 90ο προς τα έξω το δεξί πέλμα. Στρίβουμε τη λεκάνη και τον κορμό προς τα δεξιά, λυγίζουμε το δεξί γόνατο και φέρνουμε το αριστερό χέρι στην εξωτερική μεριά του δεξιού πέλματος.

Ardha Matsyendrasana

→Η θέση του ασκητή Matsyendra

yoga-detox-3

Καθόμαστε στο πάτωμα. Λυγίζουμε το αριστερό πόδι κάτω από το δεξί και φέρνουμε την αριστερή φτέρνα δίπλα στο δεξί ισχίο. Στη συνέχεια, φέρνουμε τη δεξιά φτέρνα, πάνω από το αριστερό πόδι, στην εξωτερική μεριά του αριστερού γονάτου. Βεβαιωνόμαστε ότι το δεξί γόνατο «κοιτάει» προς το ταβάνι. Ο αριστερός αγκώνας έρχεται στην εξωτερική μεριά του δεξιού γονάτου. Με την εισπνοή υψώνουμε το στέρνο και με την εκπνοή στρίβουμε προς τα δεξιά.

Parivrtta Janu Sirsasana

→Η θέση της μισής τσιμπίδας με στροφή του κορμού

yoga-detox-4

Καθόμαστε με τεντωμένα τα πόδια. Λυγίζουμε το δεξί γόνατο και φέρνουμε το πέλμα κοντά στη λεκάνη. Στρίβουμε τον κορμό προς το λυγισμένο πόδι και κάνουμε κάμψη προς το τεντωμένο πόδι.

♦ Σας ενδιαφέρει: Πρόγραμμα Αποτοξίνωσης

Parivrtta Paschimottanasana

→Η θέση της καθιστής τσιμπίδας με στροφή του κορμού

Καθόμαστε με τεντωμένα πόδια. Κάνουμε κάμψη μπροστά, στρίβοντας τον κορμό μας προς τα δεξιά. Κρατάμε την εξωτερική μεριά του δεξιού πέλματος με την αριστερή παλάμη και την εξωτερική μεριά του αριστερού πέλματος με τη δεξιά παλάμη.

*Αυτή η σειρά βίντεο δημιουργήθηκε με τη χορηγία της BAYA.fit, το ελληνικό luxury active wear brand.

Πηγή: www.naturanrg.gr

Natura Nrg #118

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Contact to Listing Owner

Captcha Code