Αρχική Green “Ζούμε το Βουνό μας” Καθαρίζουμε & Φροντίζουμε το Ποικίλο! στο Δήμο Πετρούπολης

“Ζούμε το Βουνό μας” Καθαρίζουμε & Φροντίζουμε το Ποικίλο! στο Δήμο Πετρούπολης

99

Με το σύνθημα “Ζούμε το Βουνό μας” Καθαρίζουμε & Φροντίζουμε το Ποικίλο! την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 9:30 π.μ. ο Δήμος Πετρούπολης σε συνεργασία με τον Π.Δ.Σ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ, στέλνουν ανοιχτή πρόσκληση σε πολίτες, ομάδες, συλλόγους, φορείς και εθελοντές, καλώντας τους να γίνουν όλοι μαζί μια “αγκαλιά” προστασίας και φροντίδας του Ποικίλου Όρους, σε μια δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, την δεύτερη κατά σειρά. 

“Ζούμε το Βουνό μας” στο Δήμο Πετρούπολης

Η Διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης εκδηλώνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για αυξημένη περιβαλλοντική προστασία. Διοργανώνει τη δράση αυτή με στόχο τη δραστηριοποίηση των πολιτών για έναν Δήμο πιο ανθρώπινο, πιο καθαρό και πιο πράσινο! 

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 1 Νοεμβρίου και ώρα 9:30 π.μ. στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Πετρούπολης (τέρμα της οδού Σουλίου), για να καθαρίσουμε και να προστατεύσουμε τον μοναδικό «Πνεύμονα» της πόλης μας, το Ποικίλο Όρος. 

Ελάτε να διδάξουμε στα παιδιά μας την αξία του περιαστικού πρασίνου, την ομορφιά της φύσης και την αναγκαιότητα της.

Διαβάστε επίσης ⇒ Φυτέψτε καθαρό αέρα!

Ελάτε να καλλιεργήσουμε την περιβαλλοντική μας συνείδηση, διαδίδοντας ταυτόχρονα το μήνυμα της συνεργασίας και του εθελοντισμού.

Ζούμε το Βουνό μας" Καθαρίζουμε & Φροντίζουμε το Ποικίλο!
Στιγμιότυπο από προηγούμενη περιβαλλοντική δράση. Το παρόν και το καλό παράδειγμα έδωσε και η δημοτική αρχή της πόλης μας, με πρώτο τον Δήμαρχο κ. Στέφανο Βλάχο, τους αντιδημάρχους κ. Θανάση Σκαλιστήρα, κ. Παναγιώτη Κάκαλη, κ. Φώτη Χριστόπουλο και κα Κατερίνα Σταματοπούλου, καθώς και τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Μανώλη Συλλιγνάκη. Στη δράση συμμετείχαν και πολλά μέλη της Α.Δ.Ε.Κ., του Π.Δ.Σ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ, καθώς και ο πρόεδρος του συλλόγου Ηπειρωτών Πετρούπολης, κ. Κώστας Παπαπάνος, ο κ. Γιώργος Βαμβακάς και πολλοί άλλοι.

Γιατί ο σεβασμός στο περιβάλλον και η συμμετοχή στις δράσεις προστασίας του είναι δείγμα πολιτισμού της τοπικής κοινωνίας μας.


Πηγή: www.petroupoli.gov.gr, www.naturanrg.gr

Προηγούμενο άρθροΝευροπλαστικότητα: Πώς θα αλλάξετε τον εγκέφαλό σας;
Επόμενο άρθροNatura NRG 116